Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit cum putea să-l bage în închisoare pe Laurențiu Reghecampf: „Nu ai voie să te aibă cineva la mână!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2022, 19:45

Anamaria Prodan a dezvăluit cum putea să-l bage în închisoare pe Laurențiu Reghecampf: „Nu ai voie să te aibă cineva la mână!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-un scandal monstru

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut într-o parcare / Colaj Instagram, Hepta

Anamaria Prodan a dezvăluit cum putea să-l bage în închisoare pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a vorbit despre trecutul legat de trucarea meciurilor al fostului său soț, pe vremea când acesta încă era fotbalist. Pentru încălcarea regulamentului, Reghe putea chiar să ajungă la închisoare. Doar că Anamaria l-a învățat să fie cinstit și să nu depindă de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am făcut totul pentru el. Dar nu am încălcat regulamente, nu am mers în zona cu iz penal. Am abilitatea să evit zona asta, fiind și avocat de meserie. Aveam 4 copii acasă, nu voiam să mă vadă cu cătușe.

Anamaria Prodan a dezvăluit cum putea să-l bage în închisoare pe Laurențiu Reghecampf

Am hotărât acasă exact așa: «Noi nu trăim din banii din fotbal. Pe mine mă interesează să ajungi mare, să nu avem legătură și treabă cu nimeni».

Nu am știut că soțul meu îmi fură banii, că soțul meu construiește afaceri femeilor ușoare din România. Nu credeam, chiar dacă îmi spunea și Gigi Becali. Nu voiam să cred așa ceva, eu mi-am respectat și iubit soțul.

Nu am știut niciodată partea aceasta a lui Reghecampf (n.r. referitoare la posibile blaturi pentru pariuri). Nu l-am lăsat niciodată. L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână. Nu ai voie să vorbești cu cineva, să iei bani de la jucători». Așa i-am învățat pe toți, nu doar pe el. Habar nu am dacă a jucat”, a spus Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători a primit totuşi şi o lovitură importantă în instanţă. Judecătoria Buftea admis, sâmbătă, cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă în cazul divorțului dintre Reghecampf și Prodan

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan a dezvăluit cum putea să-l bage în închisoare pe Laurențiu Reghecampf
  • Dezvăluiri din trecutul lui Reghe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și