Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2022, 10:32 / Actualizat: 20 martie 2024, 16:57

Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf!

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf
  • Suma pe care Reghecampf i-o trimite fiului său

Anmaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Anamaria Prodan a dezvăluit suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

Anamaria Prodan a dezvăluit suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

„Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața. În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei.

Reclamă

Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă, nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan: „Este mânat să facă asta!”

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că Laurențiu Reghecampf nu își mai vede fiul din cauza influenței pe care o are amanta Corina Caciuc în viața lui.

Reclamă

Este mânat să facă lucrurile astea, pentru că încă îmi doresc să cred că acest om nu are cum să se schimbe la 360 de grade. Dacă îi place jocul ăsta, opinia publică va afla și lucrurile pe care nu și-ar dori să le știe nimeni niciodată despre el„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, lovitură uriaşă în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf: „Facem nuntă regală!”

Anamaria a dezvăluit că vrea să facă „nuntă regală” cu noul bărbat din viaţa ei, după ce va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf. Prima înfăţişare de la Tribunal a fost amânată pentru luna aprilie.

Noul iubit al impresarei face parte dintr-o familie de rang înalt din Emirate. Chiar dacă Anamaria Prodan s-a îndrăgostit nebunește de milionarul din Dubai, vedeta româncă spune că încă nu s-au sărutat.

Reclamă 4 / 0/3

„Pot să fac într-o secundă (n.r. – nunta cu șeicul), doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat, dacă vrea ceva serios le înțelege.”, a spus Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca