Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă! A investit un milion de euro, dar a pierdut aproape toţi banii în numai 6 luni

Reclamă

Publicat: 16 iunie 2022, 12:13

Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă! A investit un milion de euro, dar a pierdut aproape toţi banii în numai 6 luni

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa selecţionerului României / AS.ro

Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă la finalul anului trecut şi a ajuns să piardă o sumă uriaşă de bani. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a făcut o investiţie care i-a diminuat şi mai mult averea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători a plecat o lungă perioadă de timp în Dubai şi a decis să cumpere, de un milion de euro, criptomonede. Piaţa este însă acum în cădere totală, iar vedeta a avut de suferit.

Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă. A pierdut aproape toţi banii

În luna octombrie, Anamaria Prodan a recunoscut că a investit un milion de euro criptomoneda SuperCoin, cu gândul că va da marea lovitură. Planul ei a fost dat peste cap.

Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…„, spunea atunci Anamaria pentru fanatik.ro.

Pe 15 noiembrie, SuperCoin ajungea la un maxim istoric de 0.0226 lei şi Anamaria Prodan era pe profit. A urmat o depreciere uluitoare, iar criptomoneda valora, săptămâna trecută, 0.000994 lei. Astfel, criptomonedele aflate în posesia impresarului valorau numai 44.000 de euro.

Reclamă

News.ro a anunţat că fondurile cripto au înregistrat ieşiri de 102 milioane de dolari, săptămâna trecută, potrivit managerului de active digitale CoinShares, invocând anticipaţia investitorilor cu privire la o politică mai strictă a băncii centrale.

Valoarea pieţei globale de cripto a scăzut cu 70%, la sub 900 de miliarde de dolari, de la un vârf de 297.000 miliarde de dolari în noiembrie, arată datele CoinMarketCap.

Criptomonedele mai mici, care tind să se mişte în tandem cu bitcoin, au scăzut şi ele. Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă, a scăzut la 1.013 dolari pe untiate, cel mai redus nivel din ianuarie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Haosul de pe piaţa cripto s-a răspândit şi la alte companii, o serie de platforme online reducând forţa de muncă. Bursa majoră din SUA Coinbase Global a declarat marţi că va elimina aproximativ 1.100 de locuri de muncă, sau 18% din forţa de muncă. Gemini, o altă platformă de tranzacţionare din SUA, a declarat în această lună că îşi va reduce forţa de muncă cu 10%.

Anamaria Prodan l-a distrus pe Dennis Man, după ce a câștigat procesul de 350.000 de euro

Anamaria Prodan a deschis un proces împotriva lui Dennis Man, după ce acesta a rupt contractul cu impresara înainte de transferul la Parma. În primă instanţă, Anamaria Prodan a câştigat 350.000 de euro.

Dennis Man a fost impresariat de Anamaria Prodan, până la transferul său la Parma. Atunci, fostul jucător al celor de la FCSB a încheiat un contract cu firma de impresari a verilor Becali. Giovanni Becali a fost cel care s-a ocupat de transferul lui Man la Parma.

Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare. Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

„La Ianis Stoica e şi mai mare dezamăgirea”

Pe lângă Dennis Man, şi Ianis Stoica a fost adus la FCSB tot de Anamaria Prodan. Acesta a fost dat de asemenea în judecată de Anamaria Prodan, după ce a semnat cu impresarul Ioan Becali.

În situația lui Man mai sunt încă 3. La Ianis Stoica e și mai mare dezamăgirea. Pe el l-am luat văzându-l ce talentat e. Am făcut ca toate ziarele din Europa să scrie despre el. Eu i-am zis lui Becali să îl ia. L-a băgat în Cupă și a dat gol la 14 ani (n.r. – într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1 pentru bucureșteni, din 2017, când avea 14 ani). Dacă nu duci contractul la bun sfârșit, înseamnă că ai de unde să plătești„, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă
  • A pierdut sute de mii de euro în decurs de 6 luni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și