Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. „E milionar, dar încă este un copil”

Reclamă

Publicat: 2 iulie 2021, 19:24

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. „E milionar, dar încă este un copil”

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Mariana i-ar fi transmis că Reghe obişnuieşte să nu fie un bărbat fidel. Agentul de jucători nici nu a vrut să audă. Totuşi, ştie care este marele minus al celui cu care s-a căsătorit în Las Vegas, în anul 2008.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

El a trecut printr-un divorț urât despre care nu am vorbit niciodată și pe care l-am dus cu demnitate amândoi. Eu am tăcut și am încercat să vorbesc atunci cu soția lui Reghecampf care îmi spunea: ‘Vai, vezi că e așa, că e pe dincolo… Că umblă’. Mie nu mi s-a întâmplat și eu i-am spus lui Laurențiu atunci: ‘Trebuie să știi să gestionezi succesul, banii, averea și în primul rând imaginea’.

Imaginea este cel mai important lucru pe care îl are la vedere, pentru că nimeni nu o să-ți umble în cont să vadă câți bani ai. Laur încă este un copil, pentru că are un suflet pur și se deschide în fața tuturor. Da, Laurențiu e milionar. Familia asta nu are cum să fie vai de mama ei niciodată„, a spus Anamaria Prodan la gsp.ro.

Cum s-a despărţit Laurenţiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Mariana Pfeiffer a dezvăluit care a fost modul de acţiune al lui Laurenţiu Reghecampf în momentul în care a vrut să divorţeze.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Reclamă

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. Cel puţin acestea sunt ultimele informaţii care au apărut după ce fostul antrenor al lui FCSB a anunţat că divorţează de soţia lui.

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul a căutat „ascunzătoarea perfectă” şi a găsit-o la Mila 23, într-un loc greu accesibil turiştilor. Barca în care era cu amicul său şi cu două fete descrise a fi „foarte tinere şi foarte botoxate” ar fi trebuit să acosteze pe pontonul principal al localităţii Letea. Totuşi, pentru că era foarte multă lume în zonă, Reghecampf ar fi cerut să fie trasă la mal într-un loc mai discret.

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și