Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a ieșit la plajă și i-a înnebunit pe arabi. „Ești superbă, te iubesc!”. Imaginea virală

Publicat: 8 august 2021, 20:41 / Actualizat: 9 august 2021, 8:35

Reclamă
Anamaria Prodan a ieșit la plajă și i-a înnebunit pe arabi. „Ești superbă, te iubesc!”. Imaginea virală

Anamaria Prodan, mesaj pentru patronii din Liga 1

Instagram

Anamaria Prodan se relaxează la Dubai, departe de soţul ei, Laurenţiu Reghecmapf, care o antrenează pe Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a ieșit la plajă și i-a înnebunit pe arabi

Agentul FIFA nu îl mai ajută pe Reghe cu transferuri, aşa cum o făcea la fostele echipe pregătite de acesta.

În schimb, ea s-a relaxat la plajă. Imaginea în costum de baie pe care a postat-o pe contul de Instagram i-a înnebunit pe arani.

„Eşti superbă!”, „Te iubesc!” au fost câteva dintre mesajele primite.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Femeia părăsită de soţ pentru Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri dureroase

Laurentiu Reghecampf şi Anamaria Prodan sunt în pragul divorţului. Cei doi s-au căsătorit în 2008, la Las Vegas.

Atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan au mai fost căsătoriţi. Anamaria Prodan cu Tibi Dumitrescu, cu care are două fete superbe, în timp ce Laurenţiu Reghecampf mai are un băiat, Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

În momentul în care Laurenţiu Reghecampf a divorţat de prima soţie, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ruptura dintre Reghe şi prima sa soţie a fost din cauza Anamariei Prodan. De altfel, vedeta a recunoscut recent că a contribuit la divorţul soţului său, însă a precizat că Reghe era deja separat de Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”, a dezvăluit Anamaria Prodan acum câteva luni

Mesajul public primit de Laurenţiu Reghecampf de la presupusa amantă

Acum, Anamaria Prodan a avut mai multe mesaje dure pentru presupusa amantă a lui Reghecampf.

Aceasta parcă a vrut să-i transmită că nu este intimidată şi a postat un mesaj special pe contul de Instagram. „Dacă mintea ta nu mă excită, nimic altceva nu o va face”, a scris Florentina Raiciu.

„Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră! Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!!”, a încercat Anamaria Prodan să aplaneze conflictul din Dubai.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și