Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a implicat copiii în cel mai dur atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. „Ce suferinţă să urmeze pentru trădătorii de familie şi de copii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 10:49

Anamaria Prodan a implicat copiii în cel mai dur atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. „Ce suferinţă să urmeze pentru trădătorii de familie şi de copii”

Anamaria Prodan a implicat copiii în cel mai dur atac la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram

„Dumnezeu nu lasă nimic neplătit în viaţa asta. El ştie cel mai bine cum şi ce suferinţă să urmeze pentru trădătorii de familie şi de copii şi de viaţă. De morţi, numai de bine”, a scris Anamaria pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, în sfârșit, despre presupușii amanți

Anamaria Prodan este cu nervii la pământ după ce a văzut pozele făcute de Laurenţiu Reghecampf alături Corina Caciuc. Antrenorul Universităţii Craiova nu se mai ascunde şi se afişează tot mai des alături de amantă, chiar dacă procesul de divorţ va începe abia în luna februarie.

Anamaria Prodan şi-ar fi dorit ca tot scandalul să se finalizeze la notar, acolo unde să se producă o despărţire rapidă. Reghecampf nu a fost de acord, motiv pentru care vedeta l-a atacat grav. I-a făcut plângere soţului şi la poliţie, pe motiv că ar fi lăsat în spaţiul public mai multe imagini în care ea apărea goală.

„Dacă cineva are iubită… eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

Reclamă

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți. Eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț: „Mă voi mărita imediat”

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, în luna noiembrie a vorbit și despre viitorul său soț.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și