Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a plecat din România după ce Laurenţiu Reghecampf a spus că divorţează de ea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 19:02

Anamaria Prodan a plecat din România după ce Laurenţiu Reghecampf a spus că divorţează de ea

Laurențiu Reghecampf, chemat la poliție de Anamaria Prodan

Colaj Hepta / Instagram

Vestea divorţului a agitat apele în familia Anamariei Prodan. Vedeta a negat cu vehemenţă că va divorţa, în timp ce soţul său a lăsat să se înţeleagă că relaţia de cuplu nu este tocmai bună. În tot acest context, Anamaria Prodan a luat o decizie surprinzătoare. A plecat în Mykonos, insula din Grecia care a fost invadată de milionari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a postat pe reţelele de socializare o imagine din Mokynos. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf se relaxează la „piscină”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa soţilor Reghecampf, cu doar două săptămâni înainte de anunţarea divorţului

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan, iar ştirea a venit la puţin timp după ce ajunseseră din nou în faţa altarului, pentru a-şi reînnoi jurămintele la biserica din Snagov. Fina soţilor Reghecampf şi soţia lui Moise Boxi Olariu, Laura, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt la Snagov, unde toată lumea s-a distrat de minune în acea zi.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Snagov, în casa soţilor Reghecampf, la ultima petrecere

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și