Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a răbufnit după ce s-a spus că ar avea un nou iubit. „Dragoș are familie!”. Criză de nervi a soției lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 13:20

Anamaria Prodan a răbufnit după ce s-a spus că ar avea un nou iubit. „Dragoș are familie!”. Criză de nervi a soției lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a răbufnit după ce s-a scris că ar avea un iubit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani și a publicat mai multe imagini spectaculoase. Au apărut astfel zvonuri că ar fi într-o relație apropiată cu unul dintre afaceriștii care au fost prezenți la petrecere. Soția lui Laurențiu Reghecampf a ieșit imediat la atac și a decis să vină cu lămuriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacție nervoasă în plin proces de divorț

Impresarul a tunat și a fulgerat după ce s-a scris despre cel care ar fi presupusul ei amant. Neagă cu vehemență că este vorba de așa ceva și a amenințat cu Tribunalul.

Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile! Suntem parteneri de business„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan s-a distrat pe cinste la petrecerea ei. Și-a pus și o dorință înainte de a sufla în lumânările tortului pregătit în ziua specială. „Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, le-a spus ea celor aflați la petrecere.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Ce a spus Cătălin Botezatu despre Anamaria Prodan

Cătălin Botezatu, un om apropiat atât de Anamaria Prodan, cât şi de Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri despre soţia antrenorului de la Universitatea Craiova. Acesta este de părere că Anamaria Prodan va trece cu uşurinţă peste divorţul de Reghecampf. A oferit și detalii despre viitorul soț.

De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Anamaria Prodan a anunţat că se va mărita

Chiar şi Anamaria Prodan a spus că va încerca să îşi refacă viaţa cât mai repede, după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mărturist Anamaria Prodan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și