Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul iubit! Ce relație are cu bărbatul misterios: „Nu mă fac de râs!”

Antena Sport Publicat: 23 august 2022, 16:49

Anamaria Prodan, alături de Ibrahim al Ashary / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, alături de Ibrahim al Ashary / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, alături de Ibrahim al Ashary / Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul iubit
  • Ce relație are impresara cu bărbatul misterios

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul iubit cu care s-a afișat în ultima perioadă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Impresara a lămurit ultimele zvonuri apărute în spațiul public, asigurând că relația dintre ea și misteriorul bărbat este de pură prietenie, ci nicidecum de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a lăsat impresia că și-a găsit dragostea în brațele altui bărbat. Este vorba despre celebrul medic estetician Ibrahim al Ashary.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul iubit: „Nu mă arată lumea cu degetul!”

Anamaria Prodan și medicul de origine arabă au postat mai multe imagini împreună pe rețelele sociale, iar urmăritorii au început să-și pună din ce în ce mai multe semne de întrebare. În mintea multora a apărut scenariul conform căruia sexy-impresara a trecut complet peste căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și a început o nouă poveste de dragoste.

Reclamă

Între timp, în presă s-a aflat faptul că Ibrahim al Ashary este însurat. Anamaria a rupt tăcerea și a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre ea și celebrul medic.

„Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor „lovemyfriend” (n.r. – îmi iubesc prietenul)… asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Reclamă

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anunțul făcut de Anamaria Prodan a venit la scurt timp după ce i l-a prezentat pe Ibrahim fiului său, Bebeto.

„Te iubesc, prietene! Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești! Om minunat! Ceva de vis vom face în România în curând!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a săturat și vrea să îl uite complet pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalul de divorț în care este implicată cu Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători așteaptă să se despartă de antrenorul lui Neftchi Baku, cu care s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas.

Vedeta care va împlini 50 de ani în luna decembrie s-a mutat în Dubai și anunță că nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf și de amanta lui, Corina Caciuc.

„Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

”Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor!

Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina