Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru! Vedeta „a lovit” cu pumnii și picioarele. Imaginile au ajuns pe internet

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 19:39

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru! Vedeta „a lovit” cu pumnii și picioarele. Imaginile au ajuns pe internet

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru

Colaj cu "bătaia" dintre Anamaria Prodan și Valentin Caprariu / Tik Tok

Anamaria Prodan a sărit din nou la bătaie cu un bărbat celebru. Vedeta a lovit cu pumnii și picioarele, iar imaginile au ajuns pe internet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandalul monstru cu Laurențiu Reghecampf din septembrie, când s-a bătut cu fostul ei soț în plină stradă, Anamaria Prodan a ajuns din nou să lovească un bărbat cunoscut. De această dată însă, totul a fost doar o glumă. Impresara s-a „bătut” cu bulgări de zăpădă cu un tik-toker celebru, Valentin Caprariu.

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru

Anamaria Prodan și-a luat rolul în serios și, ca totul să pară real, a „lovit” cu pumnii și picioarele.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Caprariu Valentin (@valentin21caprariu)

Anamaria Prodan se bucură de mult succes pe rețelele de socializare, iar pe TikTok are deja aproape 500.000 de urmăritori. Sexy impresara a făcut chiar și un live alături de Dani Mocanu în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Sentințele primite de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan după bătaia de la Snagov

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. Au depus plângere unul împotriva celuilalt şi a venit decizia Judecătoriei.

Conform sentinței, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia.

Reghe și Prodan sunt obligați să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus stop relației anul trecut. În prezent, antrenorul și-a făcut o familie cu amanta Corina Caciuc, alături de care are un băiețel. Impresara de fotbaliști s-a afișat și ea alături de alți bărbați, dar nu a confirmat că ar avea vreo relație cu cineva.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în prima sentință.

Reghecampf trebuie să ţină distanţă faţă de Anamaria Prodan

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în a doua decizie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și