Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul iubit: „M-a cucerit!”. Mesaj tranşant pentru Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 18:42

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul ei iubit. Agentul de jucători şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, în aşteptarea sentinţei finale în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani asigură că trece printr-un moment excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a dezvăluit că este de mai multe luni într-o relaţie cu un bărbat pe care l-a prezentat deja copiilor ei. Impresarul are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca, şi un băiat cu Reghecampf, pe Bebeto.

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul iubit

Anamaria Prodan a vorbit despre noul ei iubit şi a recunoscut cum a fost cucerită de acesta. Se fereşte însă să se afişeze alături de el.

Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie.

Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice„, a declarat Anamaria Prodan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Agentul de jucători a avut un mesaj tranşant pentru cel de-al doilea soţ al ei, Laurenţiu Reghecampf. Îşi doreşte să se încheie cât mai repede scandalul în care amândoi sunt implicaţi de mai bine de un an.

Anamaria Prodan: „A fost un vis urât”

Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat.

Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă„, a mai spus agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Antrenorul lui Neftchi Baku locuieşte alături de iubita lui, cea cu care are şi un copil.

Nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Condiţiile în care s-ar fi produs partajul au nemulţumit-o pe vedeta în vârstă de 50 de ani! Agentul de jucători îşi cheamă soţul din nou în instanţă.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă şi a luat o decizie radicală.

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan nu a fost de acord cu divorţul de Laurenţu Reghecampf şi a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea. Nu este mulţumită cu faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici cu suma pe care o primeşte de la „Reghe”.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf o plăteşte pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și