Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. „Pur şi simplu te iubesc!”. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe vedetă chiar în timpul divorţului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2021, 19:12

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. „Pur şi simplu te iubesc!”. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe vedetă chiar în timpul divorţului

Anamaria Prodan este în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o serie de reacţii dure şi a atacat-o în termeni duri pe femeia care mai este cunoscută şi sub numele de Corina Bilcon. Agentul de jucători tocmai a postat un mesaj surprinzător pe reţelele sociale în care asigură că va trece cu bine şi peste acest moment negru din viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, în timpul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf: „Toată viaţa mea am triumfat peste nenorociri”

Impresarul nu s-a ferit să anunţe că îşi va reface viaţa. Vedeta a ţinut să laude un bărbat în ultima ei postare.

Ca să înţelegeţi… Vulturul şi Pasărea Phoenix sunt păsările care simt că îmi reprezintă cel mai bine personalitatea, caracterul, sufletul şi însăşi viaţa. Deci… nu validez pe oricine şi nu-mi pasă ce crede nimeni… sunt cu nasul pe sus? Da, că am nas frumos.

Lacrimile vieţii mele au căzut numai de pe obrazul îndepărtat către cer, la fel ca şi capul, ţinut foarte foarte sus. În toată minciuna, spoiala, răceala şi mizeria altora eu mi-am păstrat demnitatea, văzând în oameni defectele lor. Într-un final am înţeles că sunt deasupra lor datorită faptului că le-am acceptat aceste defecte şi am luat de la ei doar lucrurile bune. De la familie, la prietenii noi, de la cei vechi, am învăţat lecţia Vulturului! Să rămâi independent în toate circumstanţele în care te aruncă viaţa. Da, eu sunt!

Anamaria Prodan: „Pur şi simplu te iubesc”

Fata care iubeşte zborul independent la foarte mare înălţime, pentru că acesta îţi dă ocazia să vezi realitatea şi adevărul în detaliu. Zborul la înălţime este fascinant. Să ai putere să te ridici peste micimea unora atât de sus, să ai tabloul tot sub sinea ta, să ai puterea să vezi în detaliu totul. Te face puternic şi cumplit de mândru. Toată viaţa mea am triumfat peste nenorociri. Asta m-a făcut cu adevărat să spun că trăiesc atât de aproape de Dumnezeu şi că ajutorul lui şi prezenţa lui o simt în fiecare secundă. Deci da, nu iau lecţii de la toate găinile care se cred vulturi.

Reclamă

Sorry, nu m-am putut abţine să nu mă distrez puţin cu ceva găini uitate prin abator. Adam Stavarache, pur şi simplu te iubesc. Şi te admir din tot sufletul pentru puterea pe care ai avut-o toată viaţa ta„, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă 4 / 0/3

Adam Stavarache este numerolog şi antreprenor. Nu este prima dată când este lăudat de Anamaria Prodan. Pe site-ul lui a primit un testimonial impresionant de la vedetă.

Citește și:

Îti schimbă percepția asupra vieții și cu siguranță pleci de la el cu atât de multă cunoaștere. Studiile lui spun totul. Pur și simplu ador să îl ascult„, ar fi transmis Anamaria Prodan.

Noi detalii despre viitorul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că se va recăsători după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, Cătălin Botezatu, a vorbit despre viitorul soț al Anamariei Prodan.

De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

Și Anamaria Prodan a întărit faptul că își va reface viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf și spune că va recupera anii pierduți.

Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și