Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, acuzaţii halucinante: „Laurenţiu Reghecampf a transferat toţi banii noştri în contul amantei. Puteam ajunge cu copiii în stradă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 14:11

Anamaria Prodan, acuzaţii halucinante: „Laurenţiu Reghecampf a transferat toţi banii noştri în contul amantei. Puteam ajunge cu copiii în stradă!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Procesul de divorţ va începe pe data de 7 februarie. Anamaria şi-a dorit ca separarea să se producă cu rapiditate, la notar, dar a primit o citaţie de la Judecătoria Buftea. În condiţiile date, toată nebunia se mută în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacţie fără precedent: „Laurenţiu Reghecampf a transferat banii în conturile domnişoarei”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf tocmai au avut o confruntare, în direct, la TV. Impresarul a făcut acuzaţii halucinante şi a spus că a rămas fără niciun ban în cont. Soţul ei ar fi făcut o mişcare uluitoare.

A transferat banii noștri, din conturile noastre, în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Toți banii pe care familia Prodan – Reghecampf au fost trimiși în contul amantei. M-am uitat în cont, în miez de noapte, și am aflat că nu mai este nimic„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Anamaria şi Reghe sunt căsătoriţi de 13 ani. Au împreună un copil, pe Bebeto, cel care ar trece prin momente teribile în timpul acestui scandal de divorţ.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar: „Am făcut plângere la poliţie”

Anamaria Prodan a decis să facă o plângere după ce au apărut, în spațiul public, imagini în care ea apărea goală. Acestea i le-ar fi trimis ea antrenorului Universității Craiova. Acum, a decis să îl cheme la poliție pe Reghecampf.

E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie.

E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

Ar trebui să știți adevărul care există. Eu nu am niciun interes, nu aș fi intrat la o asemenea emisiune niciodată.

Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Anamaria Prodan ar fi rămas fără niciun ban în contul pe care îl avea cu Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și