Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf! „A venit momentul”. Ce îi cere soţului

Reclamă

Publicat: 21 iulie 2021, 15:05

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf! „A venit momentul”. Ce îi cere soţului

Anamaria Prodan a avut o relație cu Eugen Trică

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători consideră că fostul antrenor al lui FCSB ar trebui să îşi iasă public şi să îşi expună punctul cu vedere. Anamaria Prodan a ţinut să anunţe că, de fiecare dată când familia Reghecampf a fost în centrul unui scandal, ea a fost cea care a oferit declaraţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt bărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes.

Poate că acum a venit momentul să mai răspundă și el, nu numai eu. Să purtați acest dialog direct cu el. În toți acești ani în care am dus atâtea bătălii, atâtea războaie pe toate fronturile, de scandaluri, am ieșit numai eu în față. Totul ca să-mi apăr soțul și căsnicia„, a declarat Anamaria Prodan la playsport.ro.

Reghe nu şi-a găsit echipă după despărţirea de Al Ahli, dar nici Gigi Becali nu îi întinde o mână de ajutor. „E posibil, dar nu știu când. Peste un an, peste doi, trei. Până într-un an nu mai puneți întrebarea asta. Până în vară nu mă mai întrebați de asta”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a gândit la divorţ

Luna trecută, Reghecampf a confirmat divorţul de Anamaria Prodan, dar cei doi au negat ulterior informaţiile apărute în spaţiul public.

Reclamă

Da, am vorbit (n.r. despre divorţ), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru”, a recunoscut, acum, Anamaria Prodan.

Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și