Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, atac umilitor la adresa lui Laurenţiu Reghecampf din cauza amantelor: „Toţi îi comunică preţul fetelor! Eşti cam ultimul om care le ia de neveste!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 18:45 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:05

Anamaria Prodan, atac umilitor la adresa lui Laurenţiu Reghecampf din cauza amantelor: „Toţi îi comunică preţul fetelor! Eşti cam ultimul om care le ia de neveste!”

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan, atac umilitor la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a dezvăluit că femeile din viaţa lui Laurenţiu Reghecampf au un trecut zbuciumat, care este cunoscut multor bărbaţi din oraş. În prezent, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut relaţia pe care o are cu Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac umilitor la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

„Familia lui? El săracul are minte cât furnica. Familia lui azi este Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf Jr, Sarah, Rebecca și Luca. Dar acum omul și-a dat arama pe față. La el familiile sunt zilnic altele. Sau de fiecare dată când apare o fată de oraș, vrea familie. Dacă rămân toate gravide, el le numește familie. Ce să-i ceri? Dacă el a coborât de pe Everest în iad, dacă el a ajuns râsul țării. Dacă prietenii îi dau mesaje că îi cunosc fetele de care se îndrăgostește mai bine decât le cunoaște el… dacă toți îi arată poze cu iubitele lui din cluburi de striptease, dacă toți îi comunică prețul fetelor de oraș, ale lui, el săracul ce sa facă?

Se îndrăgostește subit, iar ele, la fel subit, cât are bani. După îi dau un șut în fund. Ca să ajungi la vârsta ta, să primești zeci de mesaje să îți vezi de familia ta, să nu te faci de râs, căci tu ești cam ultimul din oraș care le face copii și le ia de neveste … vă dați seama, ce jalnic? Unde să mai intre el cu capul sus? Nicăieri. Dar la mintea lui poate schimba impresii cu toți din oraș. Căci ce să vezi? Are zeci de prieteni cu care poate schimba păreri. Problema e că deocamdată toți râd de el„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan că o bagă la închisoare

Scandalul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns într-un punct uluitor. Au apărut acuzații de necrezut, cu mai puțin de o lună înaintea primei înfățișări din proces. Situația s-a inflamat imediat după ce antrenorul Universității Craiova a făcut publică ecografia amantei sale însărcinate. De altfel, acesta a postat pe rețelele sociale, în premieră, o imagine în care apare lângă Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a răbufnit după apariția postării și a dat de pământ cu cel care încă îi este soț. A anunțat că atât ea, cât și prietenii ei, ar fi fost amenințați de Reghecampf că vor ajunge după gratii. Mai mult, au apărut în discuție zvonuri că s-ar fi apelat la interlopi.

Reclamă

Săracul Reghe, ne este foarte milă de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să-și asume faptul că amanta are un trecutmai zbuciumat. Încearcă să arunce pe mine și pe copii mizeria lui. Nu o cunosc pe doamna Peng și nu am vorbit vreodată în viața mea cu dânsa! Niciodată nu am antamat interlopi să-i bat amanta lui Reghe, niciodată nu m-am interesat ce face Reghe cu amanta, nu am învrăjbit copiii împotriva lui Reghe. Am încercat să-l rog pe Reghe să divorțăm fără scandal, cu condiția să dea ce a furat înapoi, dar se pare că sunt toate vândute deja, încasați și mâncați banii de mult.

Respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai! Dar ești supărat și îți ameninți prietenii, soția, că îi trimiți la închisoare pe toți că te ajută frații Cherciu (habar nu am cine sunt ei sau dacă s-ar băga în mizeriile tale)„, a răbufnit Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Atac furibund la adresa soţului ei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și