Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf: „Lecţie de bărbăţie!”

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2023, 9:49

Anamaria Prodan, reacţie categorică despre scandalurile din viaţa ei

Anamaria Prodan, comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, reacţie categorică despre scandalurile din viaţa ei / Colaj

  • Antrenamentele, calificările şi cursa Marelui Premiu al Australiei se văd în perioada 22-24 martie, în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Antrenamentele şi cursa sunt live pe Antena3 CNN
  • Antrenamentele, calificările, sprintul şi cursa de Formula 2 ale Marelui Premiu al Australiei se văd în perioada 22-24 martie, în AntenaPLAY, pe canalul dedicat
  • Antrenamentele, calificările, sprintul şi cursa de Formula 3 ale Marelui Premiu al Australiei se văd în perioada 22-24 martie, în AntenaPLAY, pe canalul dedicat
  • Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj vehement! A făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători l-a felicitat pe cel pe care l-a lovit cu pumnul, în 2019, pentru că nu a reacţionat. Este vorba de Dan Alexa, antrenorul despre care s-a speculat, după acel incident, că ar fi într-o relaţie cu Anamaria Prodan.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Impresarul l-a lăudat pe „Chirurg” şi a anunţat că este de dat exemplu în fiecare familie. Chiar dacă nu i-a amintit numele lui „Reghe”, a făcut o referire evidentă la bărbatul cu care are un copil, pe Bebeto. Anamaria Prodan şi Reghecampf au fost filmaţi anul trecut în timp ce se băteau în plină stradă. Cei doi au ajuns la IML, de unde au scos certificare medico-legale.

    Anamaria Prodan a făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf

    Felicitări, Mister! ACEST bărbat MERITĂ să-l daţi drept exemplu în faţa ţării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deşi putea să o facă foarte simplu! În loc să faceţi mii de ştiri cu iz de scandal ridicaţi un monument al bărbatului unic, edicat, cu respect incredibil faţă de o femeie, numit Dan Alexa. Arătaţi-l tuturor bărbaţilor din ţara aceasta!

    Reclamă

    Aceasta este educaţia oferită bărbatului Dan Alexa de către mama lui. Într-o femeie nu se dă nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna, te întorci, pleci şi eviţi orice scandal! Fătălăii se bat parte în parte cu femeile! Sărăciile de bărbaţi frustraţi şi fără educaţie lovesc femeile şi se mândresc cu asta. (…) Bărbaţii adevăraţi ştiu să gestioneze situaţiile cu calm! Luaţi exemplu de la Alexa şi învăţaţi băieţii pe care îi aveţi acasă să procedeze la fel!

    Dan Alexa este unic şi a oferit o lecţie de viaţă, de bărbăţie, de demnitate, tutror bărbaţilor de pe mapamond„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

    Reclamă

    În luna septembrie, Anamaria a fost în centrul unui scandal şocant, care a şi fost filmat. S-a bătut cu cel de-al doilea soţ al ei, Laurenţiu Reghecampf. Imaginile s-au viralizat, iar poliţiştii au deschis două dosare penale.

    Conform primei sentințe, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia. Sunt obligați şi să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

    Reclamă 4 / 0/3

    Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa

    Antrenorul de 43 de ani, de la FC Brașov, a vorbit despre scandalul uluitor din 2019. La aproape 4 ani de la momentul respectiv, cel poreclit „Chirurgul” a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut după ce a fost lovit de Anamaria Prodan.

    Dan Alexa spune că cel mai mult a suferit din punct de vedere al imaginii. Cu toate acestea, antrenorul a dezvăluit că mai vorbește din când în când cu impresara, cu care încă se află sub contract.

    Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

    M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

    Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa, pentru playsport.ro.

    Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa

    Anamaria Prodan a oferit detalii despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa. A explicat care a fost motivul pentru care a reacţionat violent.

    Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

    Reclamă

    Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.

    O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
    mart.
    23:27
    Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
    18
    mart.
    23:27
    „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
    18
    mart.
    23:01
    Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
    18
    mart.
    22:39
    OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
    18
    mart.
    22:30
    Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
    18
    mart.
    22:15
    „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
    18
    mart.
    21:54
    „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
    18
    mart.
    21:46
    EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
    18
    mart.
    21:19
    Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
    Vezi toate știrile
    Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

    Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

    Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

    Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

    Formula 1
    Pe același subiect
    Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
    Liga 1 • 18 mart., 22:39
    OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
    Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
    Diverse • 18 mart., 20:01
    FOTO
    Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
    Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
    Diverse • 15 mart., 17:54
    FOTO
    Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
    Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
    Extra • 13 mart., 10:01
    FOTO
    Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
    Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
    Diverse • 11 mart., 19:40
    FOTO
    Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!