Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf: „Lecţie de bărbăţie!”

De Antena Sport
Publicat: 3 februarie 2023, 9:49

Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj vehement! A făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători l-a felicitat pe cel pe care l-a lovit cu pumnul, în 2019, pentru că nu a reacţionat. Este vorba de Dan Alexa, antrenorul despre care s-a speculat, după acel incident, că ar fi într-o relaţie cu Anamaria Prodan.

Reclamă
Anamaria Prodan, reacţie categorică despre scandalurile din viaţa ei

Anamaria Prodan, comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, reacţie categorică despre scandalurile din viaţa ei / Colaj

 • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.
 • Impresarul l-a lăudat pe „Chirurg” şi a anunţat că este de dat exemplu în fiecare familie. Chiar dacă nu i-a amintit numele lui „Reghe”, a făcut o referire evidentă la bărbatul cu care are un copil, pe Bebeto. Anamaria Prodan şi Reghecampf au fost filmaţi anul trecut în timp ce se băteau în plină stradă. Cei doi au ajuns la IML, de unde au scos certificare medico-legale.

  Reclamă

  Anamaria Prodan a făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf

  Felicitări, Mister! ACEST bărbat MERITĂ să-l daţi drept exemplu în faţa ţării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deşi putea să o facă foarte simplu! În loc să faceţi mii de ştiri cu iz de scandal ridicaţi un monument al bărbatului unic, edicat, cu respect incredibil faţă de o femeie, numit Dan Alexa. Arătaţi-l tuturor bărbaţilor din ţara aceasta!

  Reclamă

  Aceasta este educaţia oferită bărbatului Dan Alexa de către mama lui. Într-o femeie nu se dă nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna, te întorci, pleci şi eviţi orice scandal! Fătălăii se bat parte în parte cu femeile! Sărăciile de bărbaţi frustraţi şi fără educaţie lovesc femeile şi se mândresc cu asta. (…) Bărbaţii adevăraţi ştiu să gestioneze situaţiile cu calm! Luaţi exemplu de la Alexa şi învăţaţi băieţii pe care îi aveţi acasă să procedeze la fel!

  Dan Alexa este unic şi a oferit o lecţie de viaţă, de bărbăţie, de demnitate, tutror bărbaţilor de pe mapamond„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

  În luna septembrie, Anamaria a fost în centrul unui scandal şocant, care a şi fost filmat. S-a bătut cu cel de-al doilea soţ al ei, Laurenţiu Reghecampf. Imaginile s-au viralizat, iar poliţiştii au deschis două dosare penale.

  Conform primei sentințe, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia. Sunt obligați şi să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

  Amintirile îl răscolesc pe Dan Alexa

  Antrenorul de 43 de ani, de la FC Brașov, a vorbit despre scandalul uluitor din 2019. La aproape 4 ani de la momentul respectiv, cel poreclit „Chirurgul” a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut după ce a fost lovit de Anamaria Prodan.

  Dan Alexa spune că cel mai mult a suferit din punct de vedere al imaginii. Cu toate acestea, antrenorul a dezvăluit că mai vorbește din când în când cu impresara, cu care încă se află sub contract.

  Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

  M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

  Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Dan Alexa, pentru playsport.ro.

  Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa

  Anamaria Prodan a oferit detalii despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa. A explicat care a fost motivul pentru care a reacţionat violent.

  Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

  Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.

  Reclamă
  facebook whatsapp LinkedIn twitter email
  Închide căutarea