Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, contrazisă de fiica ei după declaraţiile care au uimit toată lumea. „Mama a inventat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2021, 11:22

Anamaria Prodan, contrazisă de fiica ei după declaraţiile care au uimit toată lumea. „Mama a inventat”

Anamaria Prodan / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, susţine Rebecca, citată de capital.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dată de gol de fiica ei, Rebecca

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare.

E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile”, spunea în trecut Anamaria Prodan.

Relaţia pe care o are de fapt Laurenţiu Reghecampf cu fetele Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf are o relaţie foarte apropiată cu cele două fete ale Anamariei Prodan, din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Chiar agentul a dezvăluit cu ceva timp în urmă cât de multe au de învăţat cele două de la tatăl lor vitreg.

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam. Laur a zis: «Eu le iau să le arăt ce înseamnă viața de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot». Și s-au dus. Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club și le vezi pe toate.

Reclamă

Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Laurenţiu Reghecampf a stabilit detaliile divorțului de Anamaria Prodan

Pe de altă parte, Reghe şi Prodan se află în centrul unui mare scandal, iar în spaţiul public a apărut informaţia că tehnicianul Craiovei ar fi dispus să le cedeze o sumă uriaşă celor două fete.

Conform ziare.com, Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și