Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, copleșită de emoții după surpriza uriașă: „Am plâns de bucurie! Raiul pe pământ!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2022, 19:55

Anamaria Prodan, copleșită de emoții după surpriza uriașă: „Am plâns de bucurie! Raiul pe pământ!”

S-a aflat numele milionarului român care ar fi noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost copleșită de emoții după surpriza uriașă de care a avut parte cu o săptămână înainte de ziua ei. Impresara de fotbaliști va împlini vârsta de 50 de ani pe 17 decembrie, iar cadourile deja au început să vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză uimitoare din partea părintelui Zenovie și a călugărilor de la mănăstirea Nechit.

Anamaria Prodan, copleșită de emoții după surpriza uriașă: „Am plâns de bucurie!”

Aceștia i-au pregătit impresarei un tort și o slujbă specială, în care i-au urat numai bine.

„Au aniversat-o în biserică cu o slujbă personală și încărcată de emoții puternice”, a notat antenastars.ro.

Anamaria Prodan s-a arătat total impresionată și a avut o reacție emoționantă pe rețelele sociale. Vedeta a recunoscut că a plâns de bucurie după surpriza pregătită de oamenii bisericii.

Reclamă

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea… fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui loc binecuvântat de Dumnezeu.

De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Am nevoie de un bărbat ca Ion Țiriac”. Anamaria Prodan și-ar dori ca miliardarul să-i devină soț

Ion Țiriac este românul care a „cucerit-o” pe Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut că și-ar dori ca miliardarul să îi fie soț, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Fostul mare jucător de tenis este considerat a fi, de agentul de jucători, bărbatul perfect.

Anamaria este pe punctul de a divorța, pentru a doua oară. După ce s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, impresara este la un pas de a-și încheia și căsnicia pe care o are cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Anamaria Prodan e convinsă că Ion Țiriac este bărbatul lângă care ar fi cu adevărat fericită.

(Reporter: Tu te mai vezi cu cineva?) Da. A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus. Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează.

Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.

(Reporter: Există în momentul ăsta profilul?) Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani (n.r. dacă nu o deranjează vârsta lui Ion Țiriac). Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, copleșită de emoții după surpriza uriașă
  • „Am plâns de bucurie! Raiul pe pământ!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și