Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu! Cele 3 cuvinte care au făcut-o să plângă

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 16:51

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu! Cele 3 cuvinte care au făcut-o să plângă

Anamaria Prodan, în lacrimi în timpul unui interviu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre felul în care înfruntă problemele din ultimul timp din mariajul cu Laurenţiu Reghecampf. „Mai ai putere?”, a fost întrebarea, după care aproape că a izbucnit în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu

„Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-mi dea putere. Mă gândesc că sunt norocoasă pentru faptul că am o asemenea voinţă. Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, îşi arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu nu.

Iar dacă există astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic şi oricâte probleme şi greutăţi aş avea, încerc să afişez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că şi în suflet sunt fericită”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu pentru playsport.ro.

În acest moment al interviului, Anamaria Prodan a cerut să întrerupă convorbirea şi să revină în cinci minute. Reporterul a precizat că soţia lui Reghecampf părea să nu mai poată vorbi din cauza lacrimilor.

Anamaria Prodan s-a mutat la Dubai

Anamaria Prodan tocmai şi-a făcut un cadou de 280.000 de euro. Agentul de jucători a plecat în Dubai pentru a uita de problemele din căsnicie.

Reclamă

Vedeta s-a făcut remarcată pe reţelele de socializare şi pare să îşi fi găsit, pentru moment, alinarea. Şi-a cumpărat un bolid de lux cu care se distrează pe străzi. Este vorba de un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și