Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dată de gol! Dezvăluiri incendiare despre soţia lui Reghecampf: „Oameni care mint și trădează!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 9:08 / Actualizat: 4 septembrie 2021, 10:25

Anamaria Prodan, dată de gol! Dezvăluiri incendiare despre soţia lui Reghecampf: „Oameni care mint și trădează!”

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant

Instagram Anamaria Prodan

Florin Manea la a vorbit despre moralitate în meseria de impresar și a lansat niște săgeți la adresa Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dată de gol! Dezvăluiri incendiare despre soţia lui Reghecampf

Probabil d-aia nu sunt foarte agreat în fotbalul românesc: fiindcă nu o să îmi vând niciodată sufletul și coloana vertebrală. Tata mi-a cimentat-o bine. (Seamănă discursul cu cel al Anamariei Prodan). Aaa, bine, dar la ea este doar discurs.

La mine sunt și fapte. (Adică nu are coloana dreaptă). Mai se îndoaie. Eu o să îmi mențin aceeași părere și aceeași linie despre persoanele cu care am lucrat și nu îmi voi încălca niciodată cuvântul. Indiferent de sume, de circumstanțe, nu o să mă vedeți niciodată umil sau să-mi refac relațiile cu oameni pe care ei îi consider sub mine, care mint sau trădează. Pentru mine este un capitol închis”, a spus Florin Manea pentru prosport.ro.

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus. Numele ei a apărut în cazul problemelor financiare cu care se confruntă Dunărea Călăraşi. Clubul a intrat în insolvenţă, iar fostul preşedinte, Florin Brişan, a fost trimis în judecată pentru delapidare. Cele mai multe transferuri, făcute în perioada în care echipa era în Liga 1 şi a acumulat mari datorii, au fost realizate prin intermediul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus

Anamaria Prodan este implicată într-un dosar cu iz penal. Numele impresarei apare în urma unui contract încheiat de Anamaria Prodan cu Dunărea Călărași în perioada în care Dan Alexa era antrenorul formaţiei„, au anunţat cei de la playsport.ro. Replica soţiei lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat mult aşteptată.

Reclamă

Nu am încasat, furat sau păcălit clubul Dunărea Călăraşi! Dimpotrivă, le-am adus bani de la mine de acasă să poată merge mai departe, bani pe care nici în ziua de azi nu i-am mai recuperat!

Nu am furat un leu în viața mea de la nimeni şi am ajutat cluburile de parcă sunt ale mele!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Manea, dezvăluiri despre Anamaria Prodan
  • Ce a putut spune despre soția lui Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și