Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, de nerecunoscut! A fost dată de gol chiar de ziua ei. Imaginea de senzaţie care a fost dezvăluită

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 12:57

Reclamă
Anamaria Prodan, de nerecunoscut! A fost dată de gol chiar de ziua ei. Imaginea de senzaţie care a fost dezvăluită

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Instagram Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele în ultima vreme. Scandalul divorţului a făcut-o să sufere enorm, dar se pare că ultimele zile au fost diferite pentru aceasta. Anamaria Prodan a împlinit astăzi 49 de ani şi a avut parte de o petrecere supriză din partea prietenilor apropiaţi. A petrecut departe de ţară, în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a rămas mască

Dar asta nu e tot. Anamaria Prodan a mai avut parte de o surpriză uriaşă. De această dată, din partea uneia dintre fiicele sale, Sarah. Tânăra a postat pe Instagram un mesaj de felicitare pentru vedetă, dar şi o imagine de colecţie. Anamaria Prodan este de nerecunoscut. În poză este alături de Sarah, în urmă cu mulţi ani de zile. „La mulţi ani, mami”, a scris Sarah, în dreptul imaginii cu Anamaria Prodan.

Prietenii apropiaţi ai Anamariei Prodan i-au organizat o petrecere surpriză vedetei. Agentul a primit un tort şi a închinat un pahar de șampanie, fiind vizibil emoționată de surprizacare i se pregătise. Totul s-a întâmplat într-un cadru festiv cu baloane colorate și multe cadouri. Mai mult, Anamaria Prodan și-a pus şi o dorință de ziua ei. ”Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai fericiți și la anul să fim tot împreună”, a fost mesajul postat în miez de noapte pe rețelele de socializare.

Scandal uriaş cu Laurenţiu Reghecampf

Agentul FIFA este într-un scandal uriaş cu Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul are o nouă iubită, de câteva luni, şi s-a mutat deja alături de Corina Caciuc. Mai mult, Reghe a depus dosarul de divorţ, iar la începutul lui 2022 va avea loc prima înfăţişare la tribunal. Reghe şi Corina Caciuc urmează să devină părinţi. Tânăra este însărcinată şi urmează să devină mămică la finalul lunii mai a anului 2022. Mai mult, Reghe ar plănui să se căsătorească cu Corina Caciuc imediat după ce se va pronunţa divorţul de Anamaria Prodan.

 

Reclamă

Sarah Anamaaria Prodan

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și