Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, delimitare oficială de Laurențiu Reghecampf: „Aerul meu și forța mea! Te iubesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 8:56

Anamaria Prodan, delimitare oficială de Laurențiu Reghecampf: „Aerul meu și forța mea! Te iubesc!”

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare

Instagram Anamaria Prodan

Ultima postare a Anamariei Prodan este un mesaj către unitate în familie, în care antrenorul Craiovei nu apare însă. „Vă iubesc, copiii mei de vis, aerul meu, forţa mea. Sunteţi totul”, a scris Prodan. Ea a ataşat şi o poză în care apare alături de Sarah, Rebecca şi Laurenţiu Reghecampf jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia radicală pe care e dispusă să o ia Anamaria Prodan dacă ajunge la divorţ

Anamaria Prodan va lua o decizie radicală în situaţia în care va ajunge la divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a ales să îşi tatueze, în trecut, familia, astfel că, pe spate apare chipul antrenorului de la Craiova. Din ce a dezvăluit chiar agentul, tatuajul cu chipul lui Reghe a fost teribil, iar durerea poate continua şi după un eventual divorţ, când, conform playtech.ro, aceasta va şterge tatuajul.

„Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute de pauză. S-au minunat toți”, a spus Prodan, citată de playtech.

Anamaria Prodan s-a aliat cu copiii şi a transmis un mesaj dur

Anamaria Prodan a răbufnit şi a avut o nouă reacţie acidă. Agentul de jucători a răbufnit după ce au apărut tot mai multe zvonuri despre posibilele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Nimic nu mă oprește. Eu, Sarah, Rebecca și Reghe Jr. suntem uniți si așa vom rămâne forever. Noi nu ne lăsam conduși de instincte primare si nu rupem rândurile niciodată! Nu ținem pe nimeni cu forța alături de noi! Anamaria Prodan este inegalabila, inimitabila, fatală … trecerile mele de la înger sau demon sunt fulgerătoare. Sunt cel mai abil om născut în 1972. Când lucrez la un prototip, singură îmi doresc să-l fac să fie perfect. Și culmea îmi și iese.

Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am sa decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad! În faţa copiilor mei sunt idol şi așa am să mor. Principiile de viața, dacă le ai şi dacă le şi înțelegi, nu ai cum să cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să ma șantajeze! Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!„, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și