Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Laurenţiu Reghecampf: „Îl înjură pe Gigi Becali ca la uşa cortului!” Dezvăluiri despre amantă: „O fată care vinde oi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 23:30

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Laurenţiu Reghecampf: „Îl înjură pe Gigi Becali ca la uşa cortului!” Dezvăluiri despre amantă: „O fată care vinde oi”

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Reghecampf şi Becali

Anamaria Prodan a spus că Becali îi povestea despre Reghecampf şi o „fată care vindea oi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan spune că Reghecampf îl înjură pe Gigi Becali

„Îmi aduc aminte când îi spuneam lui Reghe ce “aberații“ povestea Gigi despre el și o fată care vinde oi. Și eu mă enervam. Vorbeam acasă cu soțul meu care îl înjură pe Gigi ca la ușa cortului, iar eu îl credeam pe el. Tot azi Laurențiu îmi spunea că-l suna Gigi Becali zilnic și îi tot împuie capul că “Ana minte, Ana face, Ana drege, eu nu i-am zis Anei de amantele tale niciodată“. Ce rușine, jur„, a spus Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan aruncă bomba: „Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul!”

Anamaria Prodan a aruncat bomba în fotbalul românesc! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că antrenorul Universităţii Craiova vorbeşte în continuare la telefon cu Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

„Am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. Drăguț. Parcă văd o păruială ca între fete! Imi e milă de toți”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au confruntat pentru prima dată, în direct, de când a izbucnit scandalul de divorț. Agentul de jucători a răbufnit și a lansat acuzații uluitoare. Mai mult, a apelat la ajutorul polițiștilor.

Reclamă

„E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie. E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la Realitatea.

Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

„Ar trebui să știți adevărul care există. Eu nu am niciun interes, nu aș fi intrat la o asemenea emisiune niciodată. Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și