Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, alături de „Regele Modelingului din Transilvania”! Decizia luată de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal

Reclamă

Publicat: 18 august 2021, 11:16 / Actualizat: 18 august 2021, 12:31

Anamaria Prodan, alături de „Regele Modelingului din Transilvania”! Decizia luată de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare

Instagram Anamaria Prodan

Chiar dacă s-a mutat în Dubai, soția lui Laurențiu Reghecampf este dispusă să investească într-o agenție de modele din Cluj, anunță voxbiz.ro. A fost convinsă de cel care este supranumit „Regele Modelingului din Transilvania”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan își investește banii într-o afacere surprinzătoare

Chiar Anamaria Prodan ar fi în spatele unei mutări spectaculoase. Potrivit sursei citate, City Fashion Week, eveniment organizat de Farell, nu va mai avea loc la Cluj-Napoca, ci la București.

Ștefan Farell este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru relația pe care a avut-o cu Bianca Rus. Cei doi s-au despărțit, în 2020.

Dragii mei, Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate. Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă.

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației. Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie„, a transmis Ștefan, anul trecut, pe pagina sa Facebook.

Reclamă

Anamaria Prodan şi-a găsit de muncă și în Dubai

Agentul de jucători s-a săturat să se relaxeze în apartamentul de lux pe care a plătit nu mai puţin de patru milioane de euro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit, într-un mod surprinzător, că s-a apucat de un nou proiect. Îl va avea alături de Walter Zenga, fostul antrenor de la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2004-2005.

Un nou proiect în fotbal alături de legenda Walter Zenga„, a postat impresarul pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a stat departe de afaceri după lovitura primită de la Gigi Becali. A fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man de la FCSB, la Parma, şi a ratat un comision uriaş. Urmează să se judece cu atacantul de 22 de ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și