Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan face mişcarea momentului! Gest incredibil în plin scandal de divorţ. Mesaj pentru un bărbat misterios

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 12:48

Reclamă
Anamaria Prodan face mişcarea momentului! Gest incredibil în plin scandal de divorţ. Mesaj pentru un bărbat misterios

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan face mişcarea momentului, în plin scandal legat de divorţ. Deşi a trecut aproape o zi de când s-a anunţat că Laurenţiu Reghecampf ar vrea să înainteze actele de divorţ, impresara pare că îşi vede de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru un bărbat misterios

Anamaria Prodan a transmis, prin intermediul unei reţea de socializare, un mesaj pentru un bărbat miserios. Mai exact, la secţiunea Instastory, Prodanca a postat o imagine cu luptătorul Marif Piraev, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj elocvent. „Tu eşti cel mai bun”, este anunţul Prodancăi. Nu este prima dată când Anamaria Prodan postează imagini cu acest sportiv.

Şi în urmă cu o săptămână aceasta l-a lăudat pe Marif Piraev. Cel mai probabil, acesta este unul dintre apropiaţii surorii impresarei care stă în America. Anca Savelio este căsătorită cu un luptător de Jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Laurenţiu Reghecampf ar vrea să divorţeze

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

Reclamă

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și