Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, gest disperat! Cum s-a folosit de un video filmat în trecut cu Laurențiu Reghecampf: „Nu trimite către dame de oraș!”

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 11:45 / Actualizat: 14 august 2021, 14:26

Reclamă
Anamaria Prodan, gest disperat! Cum s-a folosit de un video filmat în trecut cu Laurențiu Reghecampf: „Nu trimite către dame de oraș!”

Anamaria Prodan, gest radical

Instagram Anamaria Prodan

Totuşi, pe lângă faptul că antrenorul nu a reacţionat în niciun fel la postare, se poate observa faptul că acel clip este unul mai vechi, pe pereţii culoarului unde e află Reghe fiind şi emblema unui club din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, un nou mesaj legat de Laurenţiu Reghecampf

Mesajul ataşat clipului este unul prin care Anamaria Prodan susţine că divorţul e departe. „Reghecampf e soţul perfect şi tatăl perfect. Nu a trădat niciodată familia şi copiii. Este un exemplu demn de urmat. Asta spune toţi despre „soarele” nostru. Aşa e soţul meu în realitate. După fiecare antrenament, îmi trimite mesaj.

Nu trimite către Becali sau către dame de prin oraş. Nu stă în restaurante să bea până leşină, cum văd că se insinuează. Munceşte şi vine acasă, face avere pentru familia noastră, cumpără case copiilor, banii din conturi îi cheltuie numai pentru noi, familia lui”, a scris Prodan, pe contul personal de Instagram.

Motivul pentru care Anamaria Prodan s-a despărţit prima dată de Laurenţiu Reghecampf

În ultima perioadă, posibilul divorţ de Laurenţiu Reghecampf a fost un subiect dezbătut de toată lumea. Presupusele relaţii extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf pot duce la destrămarea unuia dintre cele mai solide cupluri.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că a avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf şi în tinereţe. Cei doi s-au despărţit atunci pentru că Anmaria Prodan avea alte priorităţi în viaţă.

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a spus în trecut Anamaria Prodan la Telekomsport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și