Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, gest radical de frica lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei sale, Corina Caciuc: „Nu e pentru amantele lui! Să-şi facă mendrele la Amsterdam”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 16:52

Anamaria Prodan, gest radical de frica lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei sale, Corina Caciuc: „Nu e pentru amantele lui! Să-şi facă mendrele la Amsterdam”

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Pentru a se asigura că soţul său nu va mai pătrunde în vila din Snagov, pentru a sustrage obiecte şi bani pentru amanta sa, Anamaria Prodan a decis să schimbe yala de la vila din Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că, de-a lungul anilor, a sustras din conturile familiei sume mari de bani pentru a le da amantelor. Pentru a fi sigură că soţul său nu va mai diminua averea familiei pentru amante, Anamaria Prodan a decis să schimbe yala de la vila din Snagov, scrie click.ro.

De altfel, Anamaria Prodan a făcut plângere penală pe numele lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei acestuia, Corina Caciuc, pe care i-a acuzat de furt.

Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească„, a spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf mai are de aşteptat o lună până când va avea loc prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Anamaria Prodan. Chiar dacă încă este căsătorit, antrenorul Universităţii Craiova se afişează tot mai des cu amanta Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască la începutul lunii mai.

Reclamă

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Tehnicianul de 46 de ani încearcă să divorţeze pentru a doua oară. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer, cu care are un copil.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și