Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, gest superb pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Publicat: 16 octombrie 2023, 12:41

Reclamă
Anamaria Prodan, gest superb pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Anamaria Prodan, gest superb pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Dana Roba şi Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a făcut un gest superb pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ. Cunoscuta impresară s-a întâlnit cu Dana Roba, a luat-o în braţe şi a încurajat-o după episodul traumatizant pe care aceasta l-a avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu numai că s-a văzut în oraş cu Dana Roba, dar impresara a vizitat-o şi la salon pe vedeta care a fost la un pas de moarte.

Anamaria Prodan, gest superb pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ

Învingătoarele. Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, alăturând textului o fotografie cu Dana Roba.

La o zi distanţă de la acea întâlnire, Anamaria Prodan a fost şi la salonul Danei Roba.

O femeie, de 3 ori femeie! Astăzi Anamaria Prodan mi-a călcat pragul, vă spun sincer, este deosebit de frumoasă!”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Reclamă
Anamaria Prodan a vizitat-o la salon pe Dana Roba
Anamaria Prodan a vizitat-o la salon pe Dana Roba

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital. Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

„Îi ziceam că va face 25 de ani de puşcărie dacă mor”

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan se mărită! Logodnicul ei a plătit o avere pe inel şi pe surpriza cu care a cerut-o de soţie!

Anamaria Prodan se mărită! Anunţul a fost făcut de apropiaţi ai impresarei. Potrivit acestora, cunoscuta agentă de jucători a fost cerută de soţie.

Logodnicul ei actual ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa. De altfel, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram momentul în care chipul ei era proiectat pe celebra clădire din Dubai.

Costul inelului de logodnă nu a fost făcut încă public, dar cu siguranţă actualul iubit al impresarei nu s-a uitat la bani. Mai ales că preţul de 100.000 de euro pentru proiectarea chipului iubitei pe cunoscuta clădire din Dubai nu ar fi reprezentat un mare efort pentru acesta.

Reclamă

Anamaria Prodan a avut, astfel, parte de aceeaşi surpriză de care a avut parte Georgina Rodriguez din partea lui Cristiano Ronaldo.

Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și