Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură dureroasă de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf! ”Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii”

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 14:34

Colaj Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură dureroasă de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf

Colaj Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

  • Anamaria Prodan i-a dat o lovitură neașteptată lui Laurențiu Reghecampf
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf. Agentul i-a luat lui Reghe Ferrari-ul înapoi, unul pe care antrenorul îl primise cadou de la Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform click.ro, Prodan a schimbat deja numărul de înmatriculare. Cu două săptămâni în urmă, era REG, între timp a devenit PRD. Ea a fost chiar surprinsă în trafic cu bolidul de 450.000 de euro.

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf

”Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

Reclamă

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

Dovada clară că Laurențiu Reghecampf e istorie

Anamaria Prodan nu mai dă înapoi. Vedeta a oferit dovada clară că Laurențiu Reghecampf este istorie pentru ea. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar impresara de fotbaliști vrea să „scape” de numele de familie al soțului.

Reclamă

Anamaria Prodan a anunțat că își va schimba numele din buletin după ce procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf va fi dus la bun sfârșit.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie.

Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu.”, a spus Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul despre modificarea numelui este surprinzător, ținând cont că impresara spunea, în urmă cu ceva timp, că nu va renunța la numele de familie al soțului său, care așteaptă un copil cu amanta Corina Caciuc.

„Voi păstra acest nume. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, fiecare copil cu un nume. Mai plecăm și noi din țară și iar e deranj până se găsește cine e cu cine.

Noi suntem familie mare. Trebuie să-l păstrez. Am toate actele din America și Dubai, de proprietăți pe acest nume. E foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște.”, spunea Anamaria Prodan, pentru PRO X.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca