Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, în pragul disperării! Ce a făcut după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează. Mesaj crunt de la Reghe Jr.

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 10:41

Anamaria Prodan, în pragul disperării! Ce a făcut după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează. Mesaj crunt de la Reghe Jr.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu mai are liniste după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează. În urmă cu puţin timp, Laurenţiu Reghecampf junior a postat un mesaj incredibil pe o reţea de socializare adresată tatălui său. „Ai murit pentru mine!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, în pragul disperării

Impresara nu s-a mai abţinut şi a comentat la postarea de pe Instagram a micuţui poreclit Bebeto. Anamaria Prodan îşi încurajează fiul şi îi spune că Reghecampf are nevoie de înțelegere și dragoste din partea familiei. Mai mult, impresara nu crede în anunțul despărțirii.

Deşi susţine că nu se pregăteşte de divorţ, Anamaria Prodan a angajat un avocat celebru care să-i apere interesele.„Mami…tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU ești EL! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE!!!

Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale!

Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!!

Reclamă

Undeva TATI S-A PIERDUT…ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără Margini! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”, este comentariul impresarei la postarea de pe Instagram a lui Laurențiu Reghecampf junior.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Se pare că Laurenţiu Reghecampf vrea să-şi refacă viaţa alături de presupusa sa iubită care ar fi însărcinată în 3 luni şi ar urma să îi aducă pe lume o fetiţă. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună în Craiova, după ce s-au cunoscut la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și