Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, înșelată în propria casă de Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Dezvăluiri teribile: „Nu eram de acord să-mi șantajeze bărbatul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 22:07

Anamaria Prodan, înșelată în propria casă de Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Dezvăluiri teribile: „Nu eram de acord să-mi șantajeze bărbatul!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Anamaria și-a făcut praf soțul cu fiecare ocazie. Vedeta a oferit noi declarații controversate și a lăsat de înțeles că bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani o înșela chiar la ea acasă, cât timp era plecată în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan asigură că Laurențiu Reghecampf era șantajat de Corina Caciuc

Agentul de jucători a precizat că Corina Caciuc i-a cerut lui Reghecampf să divorțeze de urgență. Chiar l-ar fi șantajat pe acesta.

Pe actuala a ținut-o și acasă la mine. Eu am luptat până acum și am trecut mereu peste. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Familia e Dumnezeu. Cum era să-i zic eu lui Reghecampf când s-a întâmplat prima dată să plece că nu mai am nevoie de el. L-am luat și i-am explicat pas cu pas.

Și dacă era câștigătoare de Oscar, eu nu eram de acord să mă deranjeze una și să-mi șantajeze bărbatul dacă nu-i dă acte de divorț…”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc, potrivit libertatea.ro.

Corina Caciuc are 29 de ani și este originară din Deva. Pe Laurențiu Reghecampf l-ar fi întâlnit în perioada în care acesta antrena în Emirate. Tehnicianul a făcut un pictorial în această iarnă cu iubita lui și i-a făcut declarații de dragoste. Reghecampf s-a ales chiar cu dosar penal după ce a fost acuzat de soție că a mutat banii din conturile ei în cele ale amantei.

Reclamă

Cum este umilit Laurenţiu Reghecampf din cauza amantelor sale

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care Reghe este privit şi perceput de jucătorii de fotbal pe care îi antrenează.

Jenant să te râdă ca antrenor jucătorii tai, şi să comenteze în vestiar despre amantele tale care în general trec întâi pe la ei şi stau o ora maxim fără sa rămână gravide.

Jenant când din top numărul 1 ai ajuns să-şi dea coate toți oamenii care au restaurante, cluburi de noapte, hoteluri etc, căci dacă vrei sa le prezinţi domnișoarele de oraș care îți stau alături şi cu care te mândrești ei deja le cunosc mai bine ca tine şi le-au închiriat cu ora„, a spus Anamaria Prodan într-un interviu incendiar acordat spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și