Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan îşi ţine bogăţia la vedere. Cum le-a făcut să suspine pe femeile care atentează la averea soţului ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2021, 12:54

Anamaria Prodan îşi ţine bogăţia la vedere. Cum le-a făcut să suspine pe femeile care atentează la averea soţului ei

Anamaria Prodan îşi ţine bogăţia la vedere

Instagram Anamaria Prodan

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a adunat, de-a lungul vremii, bunuri extrem de scumpe. Are 11 case, pe trei continente, dar şi o colecţie de genţi care valorează o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îşi ţine bogăţia la vedere. Are o avere uriaşă

Agentul de jucători nu se uită la bani nici când vine vorba de bijuteriile pe care le deţine. Anamaria Prodan tocmai a postat o imagine, pe contul ei de Istagram, în care avea 10 brăţări la o mână.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Agentul de jucători a primit mereu cadouri extrem de scumpe de la cel cu care s-a căsătorit în 2008. În urmă cu un an şi jumătate, fostul antrenor al lui FCSB i-a cumpărat Anamariei cea mai scumpă geantă care se vindea în Europa. De ziua ei i-a oferit un Hermes Birkin Himalaya, model vândut doar la licitaţii şi al cărui preţ se ridică la 300.000 de euro.

Am foarte multe genţi de crocodil, mici. Astea îmi plac de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genţi, să pot să le văd aşa. Nu ştiu dacă am 100, dar vreo 70 am”, a declarat Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la presupusele amante ale soţului său

Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Ana Maria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta (n.r. – cine o poate despărţi de Reghecampf) El este soarele familiei, este ceva unic.

Reclamă 4 / 0/3

Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a spus Anamaria Prodan la ieşirea de la DNA.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, învăţată să trăiască în lux
  • Ce avere are soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și