Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, la capătul puterilor: „Îmi este ruşine să ies pe stradă”. Scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf escaladează

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 0:11

Anamaria Prodan, la capătul puterilor: „Îmi este ruşine să ies pe stradă”. Scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf escaladează

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, la capătul puterilor
  • Scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf escaladează

Anamaria Prodan nu îl mai recunoaşte pe Laurenţiu Reghecampf. Agentul FIFA dezvăluie că încearcă să aibă un dialog cu soţul ei, dar este dificil din cauza informațiilor și zvonurilor care apar în spațiul public. Mai mult, Anamaria Prodan spune că nu îl mai recunoaşte pe antrenor şi că a ajuns, efectiv, la capătul puterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, la capătul puterilor

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit pur şi simplu. A vorbit despre părinţii ei şi ai antrenorului, dar şi despre situaţia în care se află copiii cuplului. ”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă.

Deja este atât de deranjat. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform antena3.ro.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan nu îl mai recunoaşte pe Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf are o relaţie cu tânară Corina şi vrea să divorţeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Chiar antrenorul a dezvăluit că depune actele de divorţ. Corina este însărcinată şi ar urma să îi dăruiască antrenorului o fetiţă, peste aproximativ şase luni. Anamaria Prodan e devastată şi spune că nu îşi mai recunoaşte soţul.

”În continuare, nu vreau să cred că soțul meu este cel pe care îl prezintă presa și cel despre care vorbește toată România. Nu vreau, mă încăpățânez și știu că lumea poate mă face nebună, dar în continuare închidem toți ochii și spunem îi ”tati” și ”soarele nostru”. Nu este acest om, nu are cum”, a spus impresara, conform sursei citate.

Reclamă

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf