Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură cumplită pentru Laurenţiu Reghecampf: „Nu l-am distrus până acum pentru că m-am gândit la asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 noiembrie 2023, 9:10

Reclamă
Anamaria Prodan, lovitură cumplită pentru Laurenţiu Reghecampf: „Nu l-am distrus până acum pentru că m-am gândit la asta!”

Anamaria Prodan a răbufnit după ultima lovitură dată de Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă / Colaj Hepta, AS.ro

Anamaria Prodan i-a da o lovitură cumplită lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a decis să şteargă toate imaginile din casa de la Snagov. Anamaria Prodan a spus că nu a făcut acest pas până acum pentru că s-a gândit la copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-a despărţit de omul pe care l-a iubit enorm, Anamaria Prodan îi doreşte tot binele din lume lui Laurenţiu Reghecampf. Tototdată, Anamaria Prodan se teme ca fostul său soţ să nu aibă probleme în viaţă şi să nu ajungă în situaţii dramatice. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan, lovitură cumplită pentru Laurenţiu Reghecampf

”Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugam să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf are o relaţie cu Corina Caciuc, după ce a decis să se despartă de Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și