Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj furios pentru presupusa amantă pentru care Reghe divorţează

Reclamă

Publicat: 23 iunie 2021, 9:06

Anamaria Prodan, mesaj furios pentru presupusa amantă pentru care Reghe divorţează

Hepta

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan susţine că nu are de gând să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf, deşi chiar soţul ei a confirmat ruptura. Ulterior, ei au revenit la sentimente mai bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj furios pentru presupusa amantă a lui Reghe

Celebrul impresar susţine că Reghe nu are nicio relaţie în afara căsniciei, dar a transmis şi un avertisment pentru soţul ei.

“Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat aceasta pentru spynews.ro.

Reacţia Anamariei Prodan vine la o zi după cele mai dure declaraţii oferite în scandalul de divorţ.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, scandal încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă

Săptămânile trecute, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi fost implicaţi şi într-un scandal încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă.

Amândoi ar fi sunat, pe rând, la 112, scrie cancan.ro. Primul care a apelat serviciul de urgenţă ar fi fost Laurenţiu Reghecampf. Acesta anunţat că soţia sa este extrem de agitată şi că vrea să plece cu maşină. Ea ar fi ameninţat că vrea să-şi facă rău.

Anamaria Prodan a sunat şi ea la 112 la scurt timp. Ar fi cerut ajutor, pentru că este sechestrată în vila din Snagov.

Reclamă 4 / 0/3

Un echipa de Poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Sursa citată menţionează că Anamaria Prodan era agitată şi incoerentă. Într-un final, niciuna dintre părţi nu a depus plângere. Episodul ar fi pornit de la o criză de gelozie a Anamariei Prodan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și