Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce a fost văzut cu mai multe femei: „Să facă asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 19:32

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce a fost văzut cu mai multe femei: „Să facă asta!”

Anamria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

Colaj Profimedia / Instagram

Anamaria Prodan este dispusă să facă un sacrificiu suprem pentru a-şi salva căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi a negat cu vehemenţă şi, totodată, a cerut dovezi clare cu privire la infidelitatea soţului său, Anamaria Prodan a spus că ar fi dispusă să îl ierte în cazul în care zvonurile privind amantele se vor adeveri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a început scandalul divorţului dintre cei doi, Laurenţiu Reghecampf a fost surprins alături de alte femei în 3 locuri: Delta Dunării, în Grecia şi în Craiova.

Anamaria Prodan e dispusă să îl ierte pe Laurenţiu Reghecampf dacă ar avea amantă

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus.

Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil în plin scandal de divorţ

Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil pentru Anamaria Prodan, deşi cei doi sunt în plin scandal de divorţ. Reghecampf i-a făcut cadou un ceas de zeci de mii de euro soţiei sale.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.

Pe lângă haştag-ul „te iubesc„, Anamaria Prodan a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul„.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și