Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurențiu Reghecampf! E la pământ după relația cu Corina Caciuc: „E tragic!”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 8:58

Anamaria Prodan, încă un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan mesaj pentru Laurenbţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan, încă un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Antena Sport

Anamaria Prodan a avut un mesaj umilitor pentru Laurențiu Reghecampf, despre care spune că a depins în totalitate de ea, înainte să ia decizia despărțirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situația în care Reghecampf este aproape demis de la Universitatea Craiova, Prodan a ținut să facă diferența între momentele în care ea era cea care se ocupa de cariera lui Reghe, când câștiga milioane de euro la arabi, și cea de acum, în care oltenii sunt aproape să îl demită.

La Universitatea Craiova, Reghe are un salariu lunar de 15.000 de euro, iar Prodan e sigură că problemele din viața personală l-au făcut pe antrenor să piardă foarte mult în carieră.

Reclamă

Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurențiu Reghecampf!

”Nu vreau sa comentez nimic (n.r. – despre situația lui Reghecampf la Craiova). Sper să nu fie adevărat. Este greu pentru el dacă se întâmplă așa ceva. Dar eu i-am explicat în atâția amar de ani că este foarte bun și că are capacitatea să meargă mai departe oricât de greu este. L-am învățat totul despre viață și performanță . I-am repetat de mii de ori că orice se întâmplă rău în lumea asta întotdeauna există lumina de la capătul tunelului! Trebuie doar să stea cu capul sus să o observe.

Reghe lângă Prodan a atins cerul … probabil s-a speriat când l-a atins și a căzut la pământ. Azi Reghe pare fericit, este adevărat că este fascinat de Instagram, de evenimente mondene de ședințe foto. Nu a înțeles încă de ce nu am fost de acord atâția ani cu aceste lucruri și l-am protejat … pentru că aceste “ bucurii”, aceste “paparazzi“ aranjate, aceste articole forțate și penibile, aceste conturi de socializare unde postează o grămadă de porcării mai puțin fotbal i-au distrus credibilitatea ca antrenor, imaginea, respectul și măreția!

Reclamă

Sper să își aducă aminte de anii când era star! Chiar dacă declara că nu și-a dorit ce mi-am dorit eu, îl înțeleg. Este adevărat ca Anamaria a construit cum nimeni alta nu a reușit, este adevărat ca Anamaria a proiectat imaginea lui Reghe perfectă. Și ce să vezi ? Reghe nu a reușit nici măcar să urmeze drumul perfect.

L-a cărat Prodan până a obosit și când l-a lăsat, s-a întors singurel nesigur pe drumul către nicăieri. De la CL la Liga 1, de la contract de milioane la 15.000 pe lună e drum cumplit de urât. Când nu poți să oprești sau să atenuezi căderea e tragic. Îi urez bafta multă!”, a spus Prodan, pentru Antena 1.

Anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf despre situația de la Universitatea Craiova

Anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf spune totul despre situația de la Universitatea Craiova. Reghe are un mesaj clar pentru Mihai Rotaru, căruia îi transmite că nu pleacă din Bănie dacă nu i se achită clauza din contract de 300.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar și președintele Sorin Cârțu a venit cu un mesaj enigmatic, prin care lăsa să se înțeleagă că Reghe ar putea să nu mai fie antrenorul echipei luni, atunci când are loc reunirea lotului Universității Craiova.

”Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Reghecampf, citat de prosport.ro.

”Nu comentez. Nici nu infirm, nici nu confirm. Vedem, așteptați ziua de luni. Luni este reunirea echipei. Eu știu dacă îl văd acolo sau nu, dar nu comentez așa ceva. Este antrenor sub contract, ce să comentez eu despre Reghe? Nu discut așa ceva.

Noi vrem mai mult, dar la sfârșit le tot zbârcim. Este normal să facem o balanță din asta. Ce oferi tu? Noi oferim condiții deosebite, bani, exact ce trebuie. Noi vrem campionat, trofee, anul ăsta nu am luat nimic, e normal să fim nemulțumiți.”, a spus Sorin Cârțu, citat de digisport.ro.

Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, în spatele rivalelor CFR Cluj și FCSB. În Cupa României, echipa lui Reghecampf a fost eliminată în semifinale, de Sepsi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”