Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mişcare importantă în scandalul divorţului! Ce a putut să facă vedeta. Mii de oameni au văzut

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 9:43

Anamaria Prodan, mişcare importantă în scandalul divorţului! Ce a putut să facă vedeta. Mii de oameni au văzut

Anamaria Prodan, mişcare importantă

Colaj Instagram

Anamaria Prodan surprinde din nou. Vedeta încearcă să treacă repede peste scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a fost apreciată de zeci de mii de oameni pentru gestul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mişcare importantă în scandalul divorţului

Anamaria Prodan vrea să lase totul în spate. După luni de zile în care scandalul divorţului a acaparat primele pagini, acum vedeta pare că vrea să schimbe tactica. Mărturie stă ultima postare de pe Instagram. Anamaria Prodan pare că este foarte fericită. Zâmbeşte larg şi pare că se gândeşte la viitor. Niciuna dintre problemele cu care a fost confruntată recent nu îi strică vibe-ul vedetei.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan după aproximativ 15 ani de căsnicie. De luni de zile, antrenorul trăieşte o poveste de dragoste alături de iubita sa, Corina Caciuc. Chiar Reghecampf a fost cel care a anunţat că a depus actele de divorţ. Reghe şi noua lui iubită s-ar fi mutat deja împreună şi abia aşteaptă ca divorţul de Anamaria Prodan să devină oficial pentru ca să se căsătorească cu Corina.

Mai mult, Corina este deja însărcinată cu copilul antrenorului. Iubita lui Reghe ar urma să aducă pe lume un băieţel, la finalul lunii mai 2022.

Citește și:

Discuţii aprinse pe tema divorţului

În urmă cu mai puţin de două zile, Anamaria Prodan s-a enervat din cauza unor afirmaţii ale lui Carmen Harra şi a intrat în direct la televizor. În cadrul intervenţiei, vedeta a făcut afirmaţii uluitoare la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. „Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici. Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă.

Reclamă

Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf.

Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui. Eu nu am declarat în viața mea nimic rău despre soțul meu, îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea pentru că mi-a dăruit un copil minunat. Toata familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care personal trebuie să și-o asume. Nu avem legătură cu ceea ce se întâmplă, nu intervenim, nu îl căutăm, nu facem absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, conform Prima TV.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan, mişcare importantă în scandalul divorţului
  • Vedeta a lăsat totul în spate

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și