Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu a fost rănită doar de Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirea făcută chiar de vedetă. Prin ce a trecut

Publicat: 17 aprilie 2022, 13:59

Reclamă
Anamaria Prodan nu a fost rănită doar de Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirea făcută chiar de vedetă. Prin ce a trecut

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu a fost înșelată doar de Laurențiu Reghecampf. Agentul a povestit prin ce experiență a trecut în ultima parte a vieții, ea fiind înconjurată de mulți oameni care au vrut doar să profite de ”concediile plătite” de Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am înțeles că trebuie să lupt singură! Am experimentat treaba asta în ultima parte a vieții mele. Mi-am dat seama că din miile de prieteni care stăteau la masa mea si plăteam eu tot, îi duceam peste tot în concedii, plăteam tot, nu am mai avut niciunul. Sau am mai avut maximum 5-10.

Mi-am dat seama că despre asta este vorba. Eu sunt omul care trebuie să lupt singură. Mă duc până la perete și știu că în spate e peretele și voi lupta până voi muri. Pentru tot ceea ce este drept și pentru tot ceea ce cred”, a spus Anamaria Prodan, la podcastul lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan, noi detalii despre iubitul ei

Anamaria Prodan visează la un iubit ideal, chiar dacă a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf. Vedeta nu și-a pierdut speranța în iubire și vrea să uite că Reghe a lăsat-o pentru amanta Corina Caciuc.

Anamaria Prodan vrea să-și găsească un bărbat puternic, matur, care să impună respect. Celebra impresară susține că până acum ea a fost „pilonul” familiei și s-a săturat să stea lângă bărbați pe care îi consideră „slabi”.

Reclamă

„Nu mai fac greșeala de a-l crește, de a-l lua de la zero, să-l învăț să mănânce, să vorbească și apoi …. Vreau să am un bărbat puternic, el să fie în fața mea, el să mă ajute pe mine, nu eu pe el. Care atunci când ies cu el, lumea să se ridice în picioare! Sunt bărbați care se nasc mici, «suflete mici» cum le zic eu, care sunt împinși în față nenatural, care se prăbușesc când ajung sus, din cauza rarefierii aerului. Eu o să-l iubesc pe Laurențiu Reghecampf toată viața, dar nu cel de acum, care este o glumă, ci pe cel pe care-l cunosc eu.

Următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Cred că am obosit să trăiesc în România. Afară, am mulți prieteni, oameni care nu se uită la câte brățări ai pe mână. Nu mi-e frică de bătrânețe. Nu mi-au plăcut bărbații frumoși niciodată, «păpușele». Stilul meu de bărbat e actorul Eric Roberts. Întâi vreau să îmi văd copiii pe picioarele lor, pentru că au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Încă mă abțin foarte tare, pentru că eu sunt cutremurul dacă vreau”, a mai spus Anamaria Prodan.

Prodan: „L-am iertat deja pe Laurențiu Reghecampf!”

În ciuda faptului că a părăsit-o pentru amantă, Anamaria l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, dar nu crede că ea și celebrul antrenor mai pot fi vreodată soț și soție. Totuși, impresara nu știe ce o să-i rezerve viața.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Să trăim iarăși soț și soție? Nu cred. Niciodată nu spun niciodată, eu am trăit niște experiențe în viața asta de nu se poate!”, a mai spus Anamaria Prodan.

13 ani au fost căsătoriți Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit „Bebeto”.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și