Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit, în plin scandal de divorţ: „Trăiesc, iubesc!” Dezvăluiri din interior: „Prietenii mei sunt uluiţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 9:39

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit, în plin scandal de divorţ: „Trăiesc, iubesc!” Dezvăluiri din interior: „Prietenii mei sunt uluiţi!”

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit, în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul pe care l-a iubit enorm i-a provocat o dezamăgire cruntă, Anamaria Prodan continuă să strălucească la fiecare apariţie publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan încântă la fiecare apariţie. Deşi are aproape 50 de ani, Anamaria Prodan impresionează prin silueta sa perfectă.

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit, în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, mai în glumă mai în serios, Anamaria Prodan a spus că „iubeşte”, iar acest lucru o face să se menţină în formă. Totuşi, din respect pentru copiii săi, Anamaria Prodan a promis că nu se va afişa cu nimeni până când nu va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf.

Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos.

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri şi din interiorul familiei. Şi a spus că fiul său cel mic, Laurenţiu Reghecampf Jr., este un bucătar de nota 10.

Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan nu s-a mai ferit, în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și