Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu se aştepta la asta! Vestea şoc aflată de impresară. A vândut totul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 19:37 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 21:35

Anamaria Prodan nu se aştepta la asta! Vestea şoc aflată de impresară. A vândut totul

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan primeşte o veste incredibilă. Aceasta abia acum a aflat despre decizia incredibilă a fostului ei soţ. Tiberiu Dumitrescu a hotărât să-şi vândă absolut toate proprietăţile din România. Decizia vine datorită faptului că acesta nu le mai folosea de ani buni, fiind stabilit, de multă vreme în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu se aştepta la asta! Veste şoc pentru impresară

Dacă Prodanca se află în centrul unui mare scandal legat de presupusa despărţire de Reghe, primul soţ al vedetei este mult mai discret. Mai mult, vrea să rupă orice legătură cu România.

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al impresarei a decis să rămână definitiv în Statele Unite. Din acest motiv, Tiberiu Dumitrescu a decis să își vândă și să își închirieze proprietățile pe care le are în România. Este vorba despre o mașină și un apartament de lux în cea mai căutată zonă a Bucureștiului.

Nu cere bani puţini pe acestea. Tiberiu Dumitrescu își vinde mașina, un Volkswagen Touareg cu o sumă impresionantă: 23.900 de euro, sumă care este negociabilă. Mai mult, bărbatul a decis să închirieze apartamentul pe care îl deține în zona Pipera, pe un contract pe un minimum de un an, conform fanatik.ro.

Prodanca, vestea la care nu se aştepta

Acesta cere 700 de euro lunar, plus o garanție de aceeași valoare. Apartamentul cu pricina este recent renovat, are 80 de metri pătrați utili, două balcoane, două băi și trei camere, venind la închiriere complet mobilat și utilat, mai spune sursa citată.

Reclamă

Tiberiu Dumitrescu și Anamaria Prodan, în relaţii bune după divorț

Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu, un fost baschetbalist, au fost căsătoriți timp de nouă ani, divorțul lor având loc în anul 2007. Cei doi au împreună după fete, pe Rebecca (22 de ani) și pe Sarah (21 de ani), cea din urmă călcându-i pe urme lui Tiberiu Dumitrescu în ceea ce privește cariera. Este o jucătoare de baschet foarte apreciată în Statele Unite ale Americii. Tocmai a semnat vara asta, cu echipa Cal Poly.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și