Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu se ferește nici după apariția noului iubit. Ce a putut spune despre Laurențiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 9:44

Reclamă

Anamaria Prodan e nevoită să vorbească despre Laurențiu Reghecampf, chiar dacă în viața ei a apărut un nou iubit. Agentul susține că și-ar fi dorit ca antrenorul lui Neftchi să termine cât mai repede procesele pe care i le-a intentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan îl acuză pe Reghe că le face rău copiilor, prin comportamentul pe care îl are. Anamaria susține că nu i-a cerut pensie alimentară fostului ei soț, de care a divorțat în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Conform click.ro, Reghe plătește lunar o pensie alimentară de 1600 de euro.

Anamaria Prodan nu se ferește nici după apariția noului iubit

”Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că le face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis. Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui.

Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, a spus Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Agentul de jucători anunţă că este într-o nouă relaţie, chiar dacă încă se judecă cu Laurenţiu Reghecampf în procesul de divorţ. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a refăcut viaţa cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit anul trecut un băieţel.

Reclamă

Anamaria Prodan a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf.

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a spus Prodan, citată de ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și