Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, oprită de poliţie. Ce i-a putut spune omul legii despre Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2021, 10:18 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 12:50

Anamaria Prodan, oprită de poliţie. Ce i-a putut spune omul legii despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Instagram Anamaria Prodan Reghecampf

„Aș vrea să fiu mai slabă. Niciodată nu o să fiu rănită. Eu sunt o învingătoare, eu am învins viața. Eu am aflat prima dată despre divorț când conduceam. M-a oprit un polițist să-mi zică ‘vai! Ce am citit, doamna Prodan’. Eu aflu totul din presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează

Probabil că o să primesc actele de divorț. Vorbim foarte ratat. Eu am spus frumos tot ce am spus. El va rămâne soarele nostru, asta a fost, pentru mine nu mai este loc de împăcare.

Pentru mine, este o trădare fabuloasă, dar sunt suflete firave și cred că noi venim pe lume să le reparăm. S-a terminat pentru mine, nu mai este cale de împăcare. Divorțul va merge înainte”, a declarat Anamaria Prodan, la ProTV.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă. Cum îşi împart averea

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

Reclamă

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani” , a mai spus impresara.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă
  • Ce probleme ar avea Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și