Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, primele explicații după ce ar fi sărutat în Dubai un celebru bărbat din România, care este căsătorit. Soția acestuia a văzut tot: „Se afla lângă noi!”

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 20:28

Reclamă
Anamaria Prodan, primele explicații după ce ar fi sărutat în Dubai un celebru bărbat din România, care este căsătorit. Soția acestuia a văzut tot: „Se afla lângă noi!”

Anamaria Prodan. alături de Basarab Panduru

Instagram Anamaria Prodan

Un episod amuzant s-a petrecut la o petrecere la care Anamaria Prodan se distra alături de Cătălin Botezatu, Ruby și promotorul Eduard Irimia. Într-un moment de maximă euforie, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe Eduard Irimia, scrie libertatea.ro. Momentul s-a produs după ce soția lui Laurențiu Reghecampf îl săruta pe obraz pe Irimia, care era însoțit și de soția lui. La un moment dat, total accidental, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Irimia i-a făcut imediat semn că soția lui este acolo, moment în care cei doi și ceilalți participanți au început să se amuze pe seama momentului, care a fost surprins într-un live făcut de Ruby.

Sursa: Captură Instagram

Anamaria Prodan a reacționat după această imagine controversată

După ce a văzut imaginile, Anamaria Prodan a venit cu primele explicații.

Reclamă

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut in presa astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard IRIMIA pe gura cum a apărut pe site-urile dumneavoastră. Aceste știri afecteaza familia, mai ales copiii. Reputația lui Eduard și a mea este una neatinsă de nimeni. Și așa vreau să rămână. Oana, soția lui Eduard, se afla lângă noi, alături de toți prietenii. Noi suntem prieteni vechi și ne respectăm, iar episoade, gen săruturi, nici măcar în glumă nu se fac„, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă şi a spus cine este persoana care i-ar fi transmis prima dată câteva detalii cu privire la viața extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf. Chiar unul dintre duşmanii acesteia, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am știut niciodată de amante, cu el am avut niște discuții incredibile. Și nu l-am crezut niciodată pe Gigi Becali și, la un moment dat, am ajuns să îl urăsc pentru ceea ce îmi spunea. 

Laurenţiu nu va mai veni, pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și