Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a filmat într-o vilă de lux alături de un bărbat misterios. Vedeta a pus la cale un plan uriaș, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc. „Avem o mare surpriză pentru voi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 21:47

Anamaria Prodan s-a filmat într-o vilă de lux alături de un bărbat misterios. Vedeta a pus la cale un plan uriaș, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc. „Avem o mare surpriză pentru voi!”

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se pregătește să lanseze un nou reality-show. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Partenerul ei în acest proiect va fi Romario, potrivit viva.ro. Romario este cunoscut în mediul online, iar impresara s-a mai afișat și în trecut alături de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, planuri uriașe alături de un bărbat misterios

Anamaria Prodan și Romario s-au filmat într-o vilă de lux și i-au anunțat pe fani să stea cu ochii pe ei. „Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi”, au anunțat Anamaria Prodan și Romario, pe Tik-Tok.

Sursa: Tik Tok Romario

De altfel, Anamaria Prodan s-a afișat alături de mai mulți bărbați bogați de când a izbucnit scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Cel mai mult timp a petrecut cu Tudor Oros, un antreprenor român stabilit în Emiratele Arabe Unite. Numai că afaceristul este căsătorit, iar impresara a ajuns să fie umilită din cauza soției lui Tudor Oros. 

Citește și:

Anamaria Prodan, în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu se dezminte. Vedeta trădată de propriul soţ s-a decis să-şi caute dreptatea în justiţie şi nici nu se gândeşte să renunţe până când nu va câştiga tot ceea ce crede că i se cuvine. Mai mult, agentul FIFA a vorbit şi despre ultima discuţie avută cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu se împacă deloc cu faptul că antrenorul s-a decis să renunţe la căsnicie şi să-şi caute fericirea în braţele altei femei. Vedeta vine cu acuzaţii deosebit de dure şi chiar îl ameninţă pe Reghecampf. Spune că nu va renunţa la banii care i-ar fi fost furaţi şi promite că avocaţii vor recupera toate sumele pe care le-ar fi pierdut.

Reclamă

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, cel care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, este mărturia agentului, conform click.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și