Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a hotărât ce va face, după divorț, cu tatuajul uriaș care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf. „Urăsc trădarea!”

Reclamă

Publicat: 19 octombrie 2021, 19:39

Anamaria Prodan s-a hotărât ce va face, după divorț, cu tatuajul uriaș care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf. „Urăsc trădarea!”

Laurenţiu Reghecampf, în centrul unui nou scandal

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit și despre unul dintre cele mai sensibile subiecte. Este vorba despre tatuajul uriaș pe care îl are pe spate și care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf, Bebeto și cele două fiice pe care le are din prima căsătorie, Sarah și Rebecca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan divorțează. Ce face cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Bebe e terminat, nu mai vorbește cu nimeni! Vreau să plece de aici! El joacă fotbal, pentru el cea mai mare fericire era să-l vadă pe tatăl lui cum dă goluri. Îmi doresc să vină să-l vadă pe băiat la meciuri.

Am încă tatuajul cu el pe spate, așa va rămâne. Nu-l dau jos. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, nu aș schimba absolut nimic. Eu nu sunt Anamaria Prodan bătăușa, sunt sensibilă! Nu m-aș mai împăca! Dacă nu ar fi fost o dragoste imensă între noi, acum ar fi devenit dușmanul mau cel mai mare„, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan a anunțat și că Laurențiu Reghecampf a rugat-o să renunțe la numele lui. Agentul de jucători nu are o problemă în această privință.

Pentru mine e o trădare, dar în viață sunt suflete firave și suflete puternice. Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan„, a precizat impresarul.

Reclamă

Sacrificiul suprem pe care Anamaria Prodan l-a făcut pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut, în trecut, dezvăluiri impresionante. Deşi are mai multe tatuaje, cel cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf a durut-o cel mai tare.

”Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este hotărâtă să nu își șteargă tatuajul, aşa cum a făcut Alina Vidican cu cel care îl înfățișa pe Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța
  • Ce se întâmplă cu tatuajul de pe spatele Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” Vezi toate știrile
Citește și