Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă: „Ştii de ce nu o să îl iert niciodată pe Laurenţiu Reghecampf?”

De Antena Sport
Publicat: 31 iulie 2022, 9:06

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional chiar în timp ce era în direct. Vedeta a început să plângă şi a făcut dezvăluiri teribile despre Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători, în vârstă de 49 de ani, este pe punctul de a divorţa pentru a doua oară.

Reclamă
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Anamaria a cedat şi nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile în momentul în care, în platou, s-a auzit o melodie a mamei sale. Impresarul a încercat să ascundă faptul că îi curgeau lacrimile. În cele din urmă a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a încetat din viaţă în 2018, după o lungă suferinţă. Regretata interpretă de muzică populară s-a luptat cu o boală cruntă.

Reclamă

Anamaria Prodan a rememorat momentele în care căuta cu disperare ajutorul medicilor şi a lansat un atac teribil la adresa lui Reghecampf. A ţinut să afirme că nu îl va ierta niciodată pe cel cu care a fost împreună mai bine de 13 ani.

Ştii de ce nu o să mai pot niciodată să îl iert, sau să mai stea în faţa mea Laurenţiu Reghecampf? Pentru că mama mea l-a luat pe el din neant, cum l-am luat şi eu, fără nimic. L-a crescut ca pe copilul ei, de multe ori mă dădea pe mine la o parte pentru Laurenţiu Reghecampf.

Când mama mea a fost în ultima perioadă, pe final de viață, când eu am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania… ca să o salvez, iar el își făcea de cap cu nenorocite. El trimitea copiii de acasă doar ca să scape de ei„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Chiar dacă despărţirea nu s-a oficializat la Tribunal, antrenorul lui Neftchi Baku este de doi ani într-o relaţie cu amanta lui, care i-a dăruit în acest an şi un băieţel.

Laurențiu Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

„Războiul” dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Prodan continuă. Tehnicianul a obţinut un succes important şi a reuşit să reducă semnificativ suma pe care ar urma să o plătească drept pensie alimentară.

Vineri, conform deciziei pronunțate, Tribunalul Ilfov a înlocuit acea cotă de o treime din venituri cu o sumă fixă, 2.000 de euro, susține click.ro. Diferența fiind una uriașă, dacă ținem cont că Reghe are salariu 40.000 de euro pe lună la Neftchi Baku.

Astfel, dacă ar fi pierdut apelul, Reghecampf ar fi fost obligat să plătească lunar o sumă de cel puțin 13.000 de euro. Mai mult, Prodan va fi nevoită să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 9.000 de lei.

După victoria din instanţă a Anamariei Prodan, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf a venit cu lămuriri.

Ea (Anamaria Prodan. n.red.) a câștigat un lucru care nu mai e în viață. Sentința aceea este dată pe fondul din ordonanța președințială. E vorba de sentința în care era Laurențiu Reghecampf obligat să plătească o treime din veniturile sale. La apel, s-a anulat acea sentință și s-a decis să plătească 2.000 de euro lunar.

Ea a cerut executarea silită a unei sentințe anulate în apel. Tribunalul a anulat sentința pentru care a cerut executarea, dar nu mai are ce să execute, a fost anulată baza„, a spus Adrian Cavescu, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea