Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în Dubai. „Este alături de un bărbat minunat”. Semnal de alarmă pentru Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 16:46

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în Dubai. „Este alături de un bărbat minunat”. Semnal de alarmă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea la Dubai. Ce i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători și-a petrecut cea mai mare parte din timp la Dubai, acolo unde are un apartament pentru care a plătit o avere. Stă cât mai departe de soțul ei și pare să-și fi găsit fericirea în „orașul milionarilor”. De Valentine’s Day, vedeta i-a transmis un nou mesaj umilitor lui Reghecampf și iubitei lui de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Nu am crezut că Laurențiu Reghecampf va decade în asemenea hal”

Anamaria Prodan a tras un nou semnal de alarmă și i-a adus aminte soțului ei de trecutul controversat pe care l-ar avea Corina Caciuc.

Eu si copiii suntem fericiți și liniștiți. Nu facem altceva decât să zâmbim amar când vine vorba de fostul soț. Este mult prea jos. În familia în care am crescut eu nu am auzit de prostituție sau asemenea nenorociri.

Nici nu am crezut vreodată la cât am râs de aceste fete de oraș, ieftine, că Reghecampf va decade în asemenea hal. Dar de morți numai de bine! Vă iubesc„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Apropiații impresarului au făcut și o dezvăluire uluitoare. Anamaria ar avea alături, în Dubai, un bărbat care ar fi ajutat-o să treacă peste problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni.

Reclamă

Reghecampf este doar o amintire urâtă pentru Ana. E fericită, împlinită. Este alături de un bărbat minunat care o iubește și o respectă ca pe ochii din cap.

Ana niciodată nu îl mai primește pe Reghe nici prin preajma copiilor ei. Ana încearcă să-și ducă băiatul în America lângă fetele ei, să fugă de rușinea pe care o trăiește copilul. Familia ei încearcă să-l elimine defintiv pe Reghe și din amintiri. Până și copiii râd la fotbal și la școală!

Se rușinează Bebeto și nici nu vrea să audă de Reghecampf, mai ales că nici nu-l lasă amanta să treacă să-l vadă. Bebeto și fetele Anei îl disprețuiesc total pe Reghe și i-au transmis să nu mai folosească numele lor„, au dezvăluit prietenii Anamariei pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Prima înfățișare a procesului de divorț era programată la începutul acestei luni, dar a fost amânată după ce avocații agentului de jucători s-au infectat cu Covid-19. Urmează să fie stabilit un nou termen.

Citește și:

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viitorul ei soţ

Anamaria Prodan a vorbit deja despre cel care ar putea să îi ia locul lui Laurențiu Reghecampf în viața ei. A spus că are nevoie de un bărbat puternic lângă ea care să o ajute în războaiele pe care le duce, dar să o şi protejeze. Vedeta i-a făcut portretul ideal acestuia şi a ajuns la o concluzie clară. Acesta nu trebuie să fie român.

Eu sunt foarte sensibilă. Pe lângă scutul ăsta de dură, aş vrea să mă ţină un bărbat în braţe, să mă protejeze. Mie îmi place ca un bărbat să mă ţină doar pe mine în braţe. Bărbatul trebuie să fie până în 60 de ani, să nu fie prăpastia între generaţii. Eu sunt de modă veche, eu sunt cu lăutari, cu cabaret. Nu mai vreau să fie român, nu-mi place mentalitatea”, a dezvăluit Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Ce mesaj i-a transmis i-a transmis soțului și Corinei Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și