Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, în sfârşit faţă în faţă. Cum a umilit-o public soţia lui Laurenţiu Reghecampf pe rivala ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 12:58

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, în sfârşit faţă în faţă. Cum a umilit-o public soţia lui Laurenţiu Reghecampf pe rivala ei

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, în sfârşit faţă în faţă

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, în sfârşit faţă în faţă / Colaj Antena Sport - Instagram

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, vor fi, în sfârşit, faţă în faţă. Corina este cea care a dat-o în judecată pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce aceasta a umilit-o public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform evz.ro, magistraţii au hotărât ca termen de judecată data de 25 noiembrie, asta după ce Caciuc a acuzat-o pe Prodan de calomnie. Anamaria se apără, susţinând că nu a făcut decât să arate lumii întregi cine ar fi Caciuc cu adevărat.

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, în sfârşit faţă în faţă

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a fost cea care i-a cerut cu o lună în urmă lui Caciuc să îl preseze pe Reghecampf să încheie procesul de divorţ.

”Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, spunea Prodan, cu o lună în urmă.

Reclamă

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a dat marea lovitura în instanță soției antrenorului, Anamaria Prodan. Un scandal monstru a fost soluționat în favoarea celei care l-a furat pe Reghe de lângă celebra impresară.

Anul trecut, în spațiul public au apărut fotografii cu Anamaria Prodan în care vedeta apare complet goală, în fața unei oglinzi. Fosta soție a acuzat-o pe Corina Caciuc că ar fi de vină pentru publicarea fotografiilor intime și a dat-o pe aceasta în judecată.

Anamaria Prodan i-a trimis lui Laurențiu Reghecampf fotografii cu ea dezbrăcată pe vremea când forma un cuplu cu celebrul antrenor. Era sigură că fostul soț a contribuit la defăimarea ei și că va avea câștig de cauză în instanță. S-a înșelat.

Reclamă 4 / 0/3

Conform playsport.ro, instanța a hotărât că Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf nu au avut nicio implicare în apariția acelor fotografii pe internet. Anamaria Prodan a visat la despăgubiri din partea amantei fostului soț, însă nu s-a mai ales cu nimic.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și