Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului. Cum îşi împart averea şi ce se întâmplă cu cele 25 de case ale cuplului

Reclamă

Publicat: 28 august 2021, 8:50

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului. Cum îşi împart averea şi ce se întâmplă cu cele 25 de case ale cuplului

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului

Instagram Anamaria Prodan

Antrenorul Universităţii Craiova a confirmat, în acest an, că va divorţa, fără a oferi mai multe detalii. Soţia lui a negat că se va ajunge la o despărţire, dar din ultimele informaţii se pare că nu mai este cale de întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului

Anamaria Prodan s-a mutat deja în Dubai, în apartamentul de patru milioane de euro. Agentul de jucători ar fi purtat discuţii amănunţite cu Laurenţiu Reghecampf şi s-a ajuns la un acord în privinţa modului în care va fi împărţită averea.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului pentru Play Sport, citată de playtech.ro.

Reclamă

Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf va locui, cel puţin temporar, la Craiova. Puștiul ar urma să joace la juniorii Universității Craiova, unde tatăl lui este antrenor la echipa de seniori.

În afara apartamentului din Dubai, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa. Anamaria şi-a adus aminte cu plăcere de casa pe care Laurenţiu Reghecampf i-a făcut-o cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2009. Vila situată într-un cartier exclusivist din Las Vegas a costat un milion de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și